صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

صادرات لبنیات ۳۰ درصد افزایش یافت

  • کد خبر: ۳۴۴۸۸۷
  • ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: در حال حاضر روند تولید و عرضه محصولات عادی است و هیچ گونه خللی در توزیع وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد فربد سخنگوی انجمن صنایع لبنی در خصوص وضعیت تولید و عرضه محصولات لبنی گفت: در تولید و عرضه محصولات لبنی در خلال جنگ ۱۲ روزه وضعیت عادی و عاری از مشکلات غیر قابل حل بود.

به گفته وی، در حال حاضر روند تولید و عرضه محصولات عادی و روند تولید با هیچگونه مشکلی که ناشی از جنگ ۱۲ روزه باشد مواجه نیست.

فربد با اشاره به وضعیت بازار محصولات لبنی بیان کرد: اکنون وضعیت بازار نیز عادی است و همواره شرایط مناسبی از تولید و توزیع پیش بینی می‌شود.

سخنگوی انجمن صنایع لبنی درباره آخرین وضعیت صادرات محصولات لبنی گفت: بنابر آمار صادرات محصولات لبنی در دو ماهه ابتدای سال از لحاظ وزنی ۳۰ درصد و ارزشی ۳۹ درصد رشد داشته است و پیش بینی می‌شود که در طول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل روند رشد صادرات چه از نظر ارزش و چه از نظر وزنی مثبت و فراتر از سال قبل است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.