صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

حضور ۶۳.۳ درصد داوطلب زن از خراسان رضوی در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۴۵۰۳۵
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، در این استان ۶۳.۳ درصد داوطلب زن در آزمون سراسری نوبت دوم شرکت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصطفی اسدی اظهار کرد: همزمان با سراسر کشور کنکور گروه آزمایشی علوم انسانی و علوم ریاضی و فنی صبح پنجشنبه و گروه آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی عصر پنجشنبه ۲۶ تیر و گروه آزمایشی علوم تجربی نیز در صبح جمعه ۲۷ تیر برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ۶۴ هزار و ۲۱۷ نفر در این در خراسان رضوی شرکت می‌کنند، بیان کرد: از این تعداد، ۶۳.۳ درصد نفر را داوطلبان زن تشکیل داده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه ۱۱ شهرستان جغتای، جوین، چناران، خواف، رشتخوار، درگز، زاوه، سرخس، مه ولات، کلات و زبرخان مجری برگزاری نوبت دوم کنکور ادارات آموزش و پرورش خواهند بود تصریح کرد:برنامه ریزی‌های خوبی در شورای آموزش و پرورش و شورای تامین به منظور همکاری سایر دستگاه‌ها با آموزش و پرورش در برگزاری کنکور سراسری صورت گرفته است و جلسات توجیهی عوامل اجرایی و تبیین شرح وظایف آنان براساس شیوه نامه‌های ابلاغی انجام شده است تا ان شاءالله کنکور سراسری قانونمند در حوزه‌های تحت پوشش آموزش و پرورش برگزار شود.

اسدی تأکید کرد: شرکت کنندگان از روز قبل محل برگزاری آزمون را مسیریابی کرده و در روز آزمون نیز از به همراه داشتن اشیا و موارد ممنوعه همچون جزوه یادداشت، کتاب و اشیا هوشمند خودداری و فقط کارت ورود به جلسه به همراه کارت شناسایی عکس‌دار، مداد نرم، مداد تراش و پاک کن به همراه سنجاق جهت نصب کارت ورود به جلسه همراه خود داشته باشد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.