به گزارش شهرآرانیوز، سید مسعود ساداتی افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در حوزه جمعآوری بانک اطلاعات جامع تمامی بیماران کرونایی و غیرکرونایی بستری در بیمارستانها اقدام شد که اثربخشی و سرعتبخشی بسیار خوبی در امر درمان عموم بیماران اعم از کرونایی و غیرکرونایی داشت.
وی ادامه داد: بانک اطلاعات جامع بیماران کرونایی و غیرکرونایی در حوزه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سه حوزه بهداشت، درمان و آمار فعال است و تمامی اطلاعات آن بهصورت محرمانه برای استفاده تخصصی در اختیار کادر درمان قرار می گیرد.
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با طراحی این سامانه امکان دستیابی، ثبت و نگهداری تجارب سازمانهای مختلف در یک بستر به صورت ساختیافته، امکان تگگذاری و دستهبندی تجربهها به صورت نظاممند، تحلیل نحوه عملکرد سازمانی در ارتباط با رویدادی مشخص، فراهمسازی بستر جامع برای پژوهش و دادهکاوی(Data mining) در حوزههای دانشگاهی، تشخیص نیازمندیها و فرصتهای جدید کاری و علمی، کمک به حوزه کارآفرینی و همچنین بهرهگیری از تجارب موفق فراهم شده است.
ساداتی افزود: طراحی و راهاندازی سامانه سپید (سامانه پیوند یکپارچه درمان) از دیگر اقدامات انجام شده در این دانشگاه است همچنین ایجاد درگاه اتصال سیستمهای اطلاعات درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ارائه خدمات به تمام ذینفعان در سطوح مختلف از پرسنل و مدیران بیمارستان تا مدیران و کاربران ارشد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف کمک در تصمیمگیری و انتخاب رویکرد مناسب از اهداف طراحی این سامانه بوده است.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به طور مکتوب از دانشگاه علوم پزشکی مشهد به خاطر این فعالیتهای علمی و اقدامات نوآورانه مرکز آموزش عالی در حوزه علوم آمار و فناوری اطلاعات قدردانی کرد.
۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و به بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور خدماترسانی میشود.
خدمات بهداشتی، درمانی، علمی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر کلانشهر مشهد به ۱۳ شهرستان دیگر خراسان رضوی ارائه میشود.
منبع: دانشگاه علوم پزشکی مشهد