صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۵۶۷۹
  • ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۴
باوجود هماهنگی‌های پیش از برگزاری آزمون سراسری و دعوت از رسانه‌ها برای پوشش خبری کنکور، از پوشش رسانه‌ای کنکور در دانشگاه فردوسی جلوگیری شد. 
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، در تاریخ ۲۲ تیرماه ۱۴۰۴، رئیس اداره روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه فردوسی مشهد در نامه شماره ۱۸۷۸۰ خطاب به روزنامه‌های خراسان، قدس، شهرآرا، کیهان، ایران، اطلاعات و خبرگزاری‌های فارس، تسنیم، ایسنا، ایکنا، مهر، ایرنا، آخرین‌خبر و دانشجو، با اشاره به برگزاری آزمون سراسری در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیرماه، درخواست پوشش رسانه‌ای این رویداد را ارائه کرد.

پیرو صدور این نامه، صبح امروز، پنجشنبه ۲۶ تیرماه، خبرنگاران رسانه‌ها در ساعت مقرر در ساختمان آموزش دانشگاه فردوسی حاضر شدند و کارت ورود نماینده رسانه به محل برگزاری آزمون را دریافت کردند؛ اما در کمال تعجب و زمانی که خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران رسانه‌ها در محل آزمون حضور پیدا کردند، شخصی که حتی کارت شناسایی خود را ارائه نکرد و صرفاً خود را نماینده تام‌الاختیار برگزاری آزمون معرفی می‌کرد، از ورود نمایندگان رسانه‌ها به محل آزمون ممانعت کرد. وی در پاسخ به اینکه آیا هیچ رسانه‌ای حق حضور در محل آزمون را ندارد، بیان کرد که «فقط صداوسیما مجوز حضور در محل آزمون را دارد و صداوسیما با دیگر رسانه‌ها فرق دارد».

در تماس همکاران رسانه‌ای با رئیس اداره روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه، وی به‌صراحت اعلام کرد که این مشکل برطرف شده و از طریق مرکز پیام به مسئولان برگزاری آزمون در ۱۱ حوزه برگزاری آزمون در دانشگاه اعلام می‌شود؛ اما این وعده هم میسر نشد و حتی همکارانی که در زمان حضور رئیس دانشگاه فردوسی و رئیس اداره روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه نیز می‌خواستند در محل آزمون حضور پیدا کنند، مجالی پیدا نکرده و از ورود آن‌ها ممانعت به عمل آمد. در این خصوص، تماس‌های بعدی با رئیس اداره روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه نیز بی‌نتیجه بود و وی پاسخگو نبود.  

نکته اول اینکه چرا و براساس کدام قانون، از ورود نمایندگان رسمی رسانه‌ها ممانعت به عمل آمد؟ مگر می‌شود شخصی به‌صورت خودسرانه قانونی نانوشته را به اجرا بگذارد؟

نکته دوم اینکه اگر قرار به پوشش رسانه‌ای این رویداد نبود، چرا چند روز پیش از برگزاری آزمون، از رسانه‌ها دعوت به عمل آمد؟

نکته سوم اینکه ضمن ادای احترام و عرض خسته‌نباشید خدمت همه همکاران رسانه‌ای سازمان صداوسیما که در پوشش خبری رویداد‌های مختلف همراه با دیگر رسانه‌ها حضور دارند، این سؤال پیش می‌آید که حتی به فرض محال اگر پوشش رسانه‌ای رویدادی خلاف قانون تلقی شود، چه تفاوتی بین پوشش خبری این رویداد از سوی صداوسیما و سایر رسانه‌ها وجود دارد؟ آیا جز این است که صدور چنین‌مجوزی از سوی برگزارکنندگان و مجریان برای خبرنگار صداوسیما، فقط برای دیده‌شدن بیشتر در قاب رسانه ملی است؟

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.