صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

هوای کلانشهر مشهد امروز هم ناسالم است (۳۰ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۶۴۲۹
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: با صعود و ماندگاری آلاینده‌های گرد و غبار، کیفیت هوای کلانشهر مشهد برای دومین روز پیاپی در شرایط «ناسالم» برای تنفس شهروندان قرار دارد.

به گزارش شرآرانیوز، سعید محمودی با بیان این که حجم آلودگی در مشهد نسبت به دیروز افزایش یافته است، اظهار کرد: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته با عدد ۱۱۶ نشانگر هوای ناسالم است و شاخص هوای این کلانشهر در یک تا ۲ ساعت گذشته نیز با عدد ۱۲۵ گویای ناسالم بودن هواست.

وی با بیان این که هم اکنون کیفیت هوای چهار منطقه مشهد در شرایط «سالم» قرار دارد اضافه کرد: شاخص کیفیت هوا در سایر ۱۹ منطقه دیگر دارای ایستگاه سنجش کیفیت، ناسالم و آلوده است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با اشاره به ضرورت رعایت توصیه‌های خودمراقبتی گفت: بهتر است شهروندان مشهدی با کاهش رفت و آمد‌های غیر ضروری، نقش مؤثر خود را در بهبود کیفیت هوای این کلانشهر ایفا کنند.

محمودی افزود: همچنین بیماران قلبی - تنفسی، کودکان، زنان باردار و افراد حساس در روز‌های هوای آلوده باید از تردد غیر ضروری در سطح کلانشهر مشهد خودداری کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.