صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

واکنش باشگاه پرسپولیس به جدایی احتمالی دورسون

  • کد خبر: ۳۴۶۵۵۴
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵
سخنگوی باشگاه پرسپولیس به صحبت‌های دورسون مبنی بر جدایی‌اش از این باشگاه واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی لشگری، سخنگوی باشگاه پرسپولیس درباره اظهارات سردار دورسون مهاجم ترکیه‌ای باشگاه پرسپولیس مبنی بر اینکه اگر پیشنهادی به دستش برسد از پرسپولیس جدا می‌شود گفت: فعلا این بازیکن در تمرینات ما حضور دارد و درخواستی برای جدایی نداده است.

او در ادامه درباره تلاش‌های این باشگاه برای جذب محمدمهدی زارع، مدافع گل‌گهر سیرجان - که به اخمت گروژنی روسیه پیوست - اظهار کرد: قبل از جنگ تحمیلی و پس از آن دو بار با باشگاه گل‌گهر وارد مذاکره شدیم و هر دو بار توافق کردیم و در ادامه با بازیکن هم به توافق رسیدیم، اما باشگاه گل‌گهر به یکباره اعلام کرد که می‌خواهد زارع را به روسیه ترانسفر کند.

لشگری افزود: در این زمینه با آقای تارتار هم صحبت کردیم و او گفت تصمیم گیرنده باشگاه است. آنها بار اول گفتند که با توجه به سیاست کارخانه و هیات‌مدیره می‌خواهیم تیم قوی ببندیم و هیچ بازیکنی را نمی‌فروشیم یعنی دوباره با انتقال زارع مخالفت کردند. باشگاه پرسپولیس با شرایطی که برای مبلغ رضایت‌نامه اعلام شد موافقت کرد، اما باز هم آنها مخالفت کردند. در روز‌های گذشته هم باز روی مبلغ رضایت‌نامه توافق کردیم، اما دوباره برخلاف مذاکرات صورت گرفته به یکباره به ما گفتند که می‌خواهیم او را به روسیه بفروشیم. در ادامه رئیس هیات‌مدیره این باشگاه گفت که زارع اگر به روسیه نرود در گل‌گهر می‌ماند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.