تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و جمهوری‌ چک در یک‌چهارم نهایی قهرمانی جهان ۲۰۲۵ | یک قدم تا تاریخ‌سازی بازگشت بیفوما به تمرینات پرسپولیس بعد از تذکر جدی امضای پیش قرارداد پرسپولیس با مدافع سابق نیوکاسل هاشمیان: برای آینده تیم بهتری می‌سازم نیمکت نشین ۱۲۰ میلیاردی پرسپولیس بازگشت خدابنده لو به ترکیب اصلی پرسپولیس سپاهان به نویدکیا اولتیماتوم نداده است| ادامه مسیر با محرم عموزاد، تنها ایرانی صدرنشین در جدیدترین رده‌بندی جهانی کشتی آزاد پرسپولیس بی‌خیال بیرانوند نمی‌شود حکم زندان برای ندود! ترابی غایب بزرگ تراکتور در ۳ هفته آینده لیست محرومان هفته پنجم لیگ برتر فوتبال ایران تلاش استقلالی‌ها برای رفع محرومیت رضاییان جشنواره خانواده ورزش؛ از ارتقای نشاط اجتماعی تا کشف استعداد‌های قهرمانی در مشهد پخش زنده مسابقه والیبال ایران و صربستان (اول مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین زمان برگزاری جشنواره «خانواده ورزش» در مشهد تمدید شد حمله تورس به تاج‌وتخت لواندوفسکی در بارسلونا روح مورینیو در تن گواردیولا حمله یک آلمانی به ریکاردو ساپینتو بازار داغ عکس و امضا در «جشنواره خانواده ورزش» پارک ملت مشهد + فیلم
سرخط خبرها

دورسون در آستانه جدایی از پرسپولیس

  • کد خبر: ۳۴۶۵۱۴
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵
دورسون در آستانه جدایی از پرسپولیس
مهاجم ترک‌تبار پرسپولیس گفت: در حال مذاکره با برخی تیم‌های ترکی هستیم. از آنجایی که من بازیکن آزاد هستم، مورد توجه خیلی از تیم‌های ترکیه‌ای هستم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار دورسون ۳۳ ساله که برای تیم پرسپولیس در لیگ ایران بازی می‌کند، در مورد آینده‌اش اظهار نظر کرد. سردار دورسون مدعی شد که او نیز مانند اسماعیل کارتال می‌تواند پرسپولیس را ترک کند و گفت: بندی در قرارداد من با پرسپولیس وجود دارد که در صورت جدایی مربی می‌توانم قرارداد را به صورت یک‌جانبه فسخ کنم. ما در حال حاضر در حال مذاکره با مدیریت باشگاه هستیم. ممکن است در هفته‌های آینده اتفاقات جدیدی رخ دهد. ما با ساکاریاسپور مذاکراتی داشته‌ایم. من می‌خواهم به سوپرلیگ ترکیه بروم، اما این فوتبال است، هیچ‌وقت نمی‌دانید، باید ببینیم چه می‌شود.

این مهاجم در مورد احتمال بازگشت به ترکیه گفت: ما در حال مذاکره با برخی تیم‌ها هستیم. از آنجایی که من بازیکن آزاد هستم، مورد توجه خیلی از تیم‌های ترکیه‌ای هستم. ما در حال مذاکره هستیم و ممکن است در هفته‌های آینده در مورد انتقال من اتفاقات جدیدی رخ دهد.

این بازیکن باتجربه فصل گذشته در ۱۵ بازی برای پرسپولیس بازی کرد و ۵ گل به ثمر رساند. او در پایان گفت: انتظار نداشتم ایران چنین کشور خوبی باشد. تفاوت زیادی بین زندگی من در ترکیه و ایران وجود نداشت. تهران شهر بزرگی است و پایتخت است و ۱۵ میلیون نفر جمعیت دارد و ترافیکی شبیه به استانبول دارد. رستوران‌ها و کافه‌های زیادی برای گذراندن وقت وجود دارد. انتظار نداشتم ایران چنین کشور آرام و خوبی باشد. من واقعاً مردم، شهر و زندگی در تهران را دوست داشتم. کاملاً پر جنب و جوش بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->