صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

زخمی شدن دست کم ۷ اسرائیلی در عملیات ضدصهیونیستی (۲ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۷۲۴۸
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۶
رسانه‌های اسرائیلی صبح امروز پنجشنبه گزارش دادند یک عملیات ضدصهیونیستی در مرکز فلسطین اشغالی روی داد و به زخمی شدن دست کم ۷ اسرائیلی منجر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رسانه‌های اسرائیلی صبح امروز پنجشنبه گزارش دادند یک عملیات ضدصهیونیستی در مرکز فلسطین اشغالی روی داد و به زخمی شدن دست کم ۷ اسرائیلی منجر شد.

روزنامه «اسرائیل هیوم» گزارش داد که پلیس در شهر کفار یونا در نزدیکی «بیت لید» به حالت آماده‌باش درآمده است.

این عملیات برای جست‌وجوی راننده‌ای انجام می‌شود که مظنون به اجرای یک عملیات زیرگیری در ایستگاه اتوبوس است.

لحظاتی پس از انتشار خبر اولیه، اسرائیل هیوم، از افزایش شمار زخمی‌ها به ۹ نفر و انتقال همه آنها به بیمارستان خبر داد.

سپس اعلام شد که زخمی‌های این عملیات همگی نظامی و سرباز بودند که در ایستگاه اتوبوس ایستاده بودند؛ که یک خودرو در این ایستگاه واقع در جاده شماره ۵۷، نزدیک «کفار یونا» (نزدیک نتانیا) با آنها برخورد کرد و سپس از محل حادثه گریخت.

پلیس رژیم صهیونیستی ساعتی بعد از پیدا کردن خودروی فرد مظنون به انجام این عملیات در منطقه الشارون خبر داد و گفت که در حال گشت‌زنی برای یافتن راننده است.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.