وقوع انفجار در حومه لاذقیه استاندار خراسان رضوی: خراسان باید الگوی توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور باشد تاکید مسکو بر همکاری‌های نظامی ـ سیاسی با پیونگ‌یانگ عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند واکنش حداقلی اتحادیه اروپا به حملات اسرائیل به لبنان برگزاری نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا (۱۷ آبان ۱۴۰۴)  استاندار خراسان رضوی خبر داد: تخصیص ۵۲۱ میلیارد تومان بودجه جهت رفع تنش آبی روستاهای خراسان رضوی واکنش لیبرمن به صدور حکم بازداشت نتانیاهو در ترکیه تصویب طرح‌های رفع تنش آبی و تأکید بر شفافیت در اجرای مصوبات توسعه‌ای خراسان رضوی رسانه عبری: جنگ با لبنان نزدیک تر از همیشه است حمله ارتش اسرائیل به چند شهر کرانه باختری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مصر خواستار کاهش تنش در جنوب لبنان شد بیش از ۱۱ هزار تن در سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۵ جان باختند لاوروف: دستور پوتین درباره مقدمات آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است رأی‌گیری ویژه در انتخابات پارلمانی عراق فردا یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود بحران تعطیلی دولت آمریکا، ۷۵۴ پرواز را لغو کرد نفوذ دوباره ارتش اسرائیل به جنوب سوریه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نخست وزیر مجارستان: جو بایدن مسوول آغاز جنگ اوکراین است وزیر جنگ آمریکا وضعیت کنونی جهان را به آغاز جنگ جهانی دوم تشبیه کرد اظهارات تازه گروسی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران جسد اسیر صهیونیستی پس از ۱۱ سال در غزه پیدا شد حماس: «طوفان الاقصی» واکنش به نادیده گرفتن مسأله فلسطین بود ترامپ در ونزوئلا به دنبال چیست؟ وقتی لیست‌ها جایگزین افراد می‌شوند| گزارش شهرآرانیوز از جزئیات دقیق «انتخابات تناسبی» شورا‌ها در تهران شبکه جاسوسی سیا، موساد و عربستان سعودی در یمن متلاشی شد قالیباف با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد
سرخط خبرها

حمله رژیم صهیونیستی به چادر آوارگان در غزه

  • کد خبر: ۳۴۷۲۰۷
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶
حمله رژیم صهیونیستی به چادر آوارگان در غزه
در حمله رژیم صهیونیستی به خانه‌ها و چادرهای آوارگان فلسطینی در نوار غزه، چند فلسطینی شهید و زخمی شدند؛ در این میان گزارش‌هایی از هدف قرار گرفتن یک خبرنگار منتشر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع پزشکی اعلام کردند که در حمله هوایی بامداد امروز، پنجشنبه رژیم صهیونیستی به مرکز نوار غزه، هشت فلسطینی شهید و چند نفر دیگر زخمی شدند.

یک منبع در بیمارستان «الشفاء» گزارش داد که در حمله هوایی بامداد امروز رژیم صهیونیستی به چادر آوارگان در محله الرمال شهر غزه، سه فلسطینی شهید و چند نفر دیگر زخمی شدند.

منابع رسانه‌ای اعلام کردند که یک خبرنگار به نام «احمد وائل حمدان» همراه با تعدادی از اعضای خانواده خود در حمله اشغالگران به چادر آنها در محله الرمال زخمی شده و پدر و مادر او در این حمله به شهادت رسیدند.

به گزارش سایت شبکه خبری «الجزیره»، در اردوگاه النصیرات نیز در پی حمله بالگرد‌های ارتش اشغالگر به آپارتمانی در برج‌های مسکونی الصالحی در مرکز نوار غزه، ۲ فلسطینی شهید و چند نفر دیگر زخمی شدند.

بیمارستان «العوده» نیز اعلام کرد: در حمله اشغالگران به منزلی در منطقه النادی در نصیرات سه فلسطینی از جمله یک کودک و یک نوزاد شیرخواره به شهادت رسیدند.

همزمان رژیم صهیونیستی حملات توپخانه‌ای خود به شمال اردوگاه البریج در مرکز نوار غزه را ازسرگرفته و اشغالگران یک ربات بمب‌گذاری‌شده را در محله الشجاعیه در شرق شهر غزه منفجر کردند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه چهارشنبه اعلام کرد که شمار شهدای خبرنگار در غزه از ابتدای حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه با شهادت ۲ خبرنگار دیگر به نام‌های «تامر الزعانین» و «ولاء الجعبری» به ۲۳۱ تن افزایش پیدا کرد.

روز چهارشنبه پس از عقب‌نشینی ارتش اشغالگر از دیرالبلح در مرکز نوار غزه، پیکر‌های ۱۲ شهید در جنوب این شهر از زیر آوار‌ها بیرون آورده شدند.

همچنین روز گذشته بیش از ۹۰ فلسطینی در حملات اشغالگران به صف‌های آنها در اطراف مراکز توزیع کمک‌ها در نزدیکی محور نتزاریم و شمال رفح، به شهادت رسیدند.

حملات مستمر رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون بیش از ۲۰۲ هزار شهید و زخمی داشته که بیشتر آنها را زنان و کودکان فلسطینی تشکیل می‌دهند، همچنین در این حملات بیش از ۱۱ هزار فلسطینی مفقود شده و صد‌ها هزار تن دیگر از آنها با تخریب خانه‌هایشان و یا طرح‌های تخلیه، آواره شدند، شیوع قحطی در این منطقه محاصره شده نیز جان بسیاری از فلسطینی‌ها از جمله کودکان را گرفته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->