صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اتمام بخش‌هایی از مرمت بازار وکیل شیراز (۴ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۷۴۳۳
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۰
سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس گفت: بخش‌هایی از مرمت بازار وکیل شیراز به اتمام رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن ضیایی در حاشیه بازدید از بازار وکیل شیراز گفت: مرمت این بازار تاریخی و ارزشمند از محل مسئولیت اجتماعی نفت و با اعتبار یک‌صد میلیارد تومان درحال مرمت است.

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس افزود: مرمت اردو بازار، بازار حاجی، بازار نو (وکیل شمالی)، سرای گمرک، سرای احمدی، سرای روغنی و سرای فیل در این پروژه مرمتی مجموعه در شرف اتمام است.

ضیایی با بیان اینکه مرمت بازار وکیل از سال گذشته آغاز شده است، گفت: هنوز بیش از ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این پروژه مرمتی باقی مانده است که مرمت و تعمیرات بخش‌های باقی مانده کار در دست انجام است.

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس ادامه داد: بازار وکیل در تاریخ ۱۷ تیر ۱۳۵۱ به شماره ۹۲۴ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

بازار وکیل درزمان کریم خان زند، بازارمرکزی کشور به شمار می‌آمد و به دلیل ارتباط شمال و جنوب کشور از راه شیراز و تجاری بودن مسیر بوشهر- شیراز، بیشتر معاملات تجاری در این بازار صورت می‌گرفت.

تاریخ احداث بازار وکیل شیراز پس از سال ۱۱۸۰هجری قمری و مقارن با احداث ساختمان مسجد وکیل شیراز است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.