صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۵ نفر بر اثر تیراندازی در یک ساختمان در نیویورک کشته شدند + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۸۲۰۱
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۶
طبق اعلام رسانه‌های آمریکایی ۵ نفر بر اثر تیراندازی در یک ساختمان در نیویورک کشته شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های آمریکایی از وقوع تیراندازی داخل یک آسمان‌خراش در منهتن نیویورک خبر دادند که بر اثر آن پنج نفر از جمله یک افسر پلیس کشته شدند.

طبق گزارش یورونیوز، اداره آتش‌نشانی نیویورک اعلام کرد که نیرو‌های امدادی پس از دریافت گزارش‌هایی درباره تیراندازی حوالی ساعت ۶:۳۰ عصر به ساختمان اداری در خیابان پارک اعزام شدند.

مظنون این حادثه «شین تامورا»، جوان ۲۷ ساله ساکن لاس‌وگاس شناسایی شده که بنابر گزارش‌ها پس از تیراندازی، با شلیک به قفسه سینه‌اش خودکشی کرده است.

پلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که مظنون سابقه «بیماری روانی» داشته، اما انگیزه جنایت در دست بررسی است.

این ساختمان محل استقرار برخی از برجسته‌ترین شرکت‌های مالی آمریکا و نیز دفتر لیگ ملی فوتبال آمریکا است.

"اریک آدامز"، شهردار نیویورک اعلام کرد که چندین نفر در این حادثه مجروح شده‌اند.

او در یک ویدیوی منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی از افرادی که هنوز در داخل ساختمان بودند خواست در جای خود باقی بمانند، زیرا نیرو‌های پلیس مشغول بازرسی طبقه‌به‌طبقه ساختمان بودند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.