اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| گزارشی از بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پژمان فر: جامعه بشری و کشور‌های مسلمان باید علیه رژیم صهیونیستی متحد شوند واکنش جهاد اسلامی به حمله اسرائیل علیه مقر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جدید از حمله اسرائیل به مقامات حماس در دوحه قطر | نتانیاهو: عملیات دوحه را مستقل انجام دادیم + عکس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) امارات به حمله رژیم صهونیستی به قطر واکنش نشان داد آمریکا از حمله اسرائیل به قطر مطلع بوده است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا حمله اسرائیل به مقامات حماس در قطر موفقیت‌آمیز بود؟ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قطر به حمله اسرائیل به دفتر سیاسی حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش وزارت امور خارجه ایران به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مرز لهستان با بلاروس بسته می‌شود آخرین اخبار از ناآرامی های نپال؛ رسانه های محلی مدعی سقوط دولت شدند + عکس و فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای هوافضا، افتخار ملت ایران هستند | حتی مخالفان انقلاب در برابر شهدای هوافضا تعظیم می‌کنند حمله هوایی اسرائیل به قطر | انفجار در دفتر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم و عکس قاضی‌زاده هاشمی: کمیسیون صنایع در تعامل با دولت خواستار رفع مشکلات ارزی است وزیر ارتباطات: در زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال موانع ساختاری جدی وجود دارد مردم غزه تمایلی به طرح کوچ اجباری رژیم صهیونیستی ندارند
سرخط خبرها

ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد

  • کد خبر: ۳۴۸۱۰۱
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۱
ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد
رئیس جمهور آمریکا می‌گوید از نتانیاهو خواسته رویکرد متفاوتی در مورد نوار غزه اتخاذ کند. او گفت: به بی‌بی گفتم شاید باید این کار را به روش دیگری انجام دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا میزبان نخست وزیر بریتانیا، کر استارمر، در زمین گلف خود در اسکاتلند برای مذاکرات تجاری و غزه بود. او به خبرنگاران گفت: ما خواهان آتش بس در غزه و مشتاقانه منتظر ارسال غذا برای مردم آنجا هستیم.

او بار دیگر با اشاره به کمک ۶۰ میلیون دلاری به غزه که زمان و مکان آن هنوز معلوم نیست، دوباره از اینکه کسی از او به خاطر این پول تشکر نکرده شکایت کرد و گفت: ما پول زیادی به غزه دادیم و هیچ کس از ما تشکر نکرد!

رئیس جمهور آمریکا با کم اهمیت جلوه دادن شرایط اسفناک مردم و گسترش گرسنگی در غزه گفت: بر اساس تصاویر تلویزیونی، بچه‌ها خیلی گرسنه به نظر می‌رسند. کودکان در نوار غزه باید فوراً غذا و امنیت داشته باشند.

او در پاسخ به این سؤال که بنیامین نتانیاهو می‌گوید در غزه گرسنگی وجود ندارد. آیا شما موافقید؟ گفت: به طور خاص نه، زیرا تصاویر تلویزیونی نشان می‌دهد که کودکان در غزه بسیار گرسنه هستند.

ترامپ در پاسخ به سوالی در مورد به رسمیت شناختن کشور فلسطین از موضع گیری در مورد راه حل دو دولتی اجتناب کرد و گفت: من به دنبال سیر کردن مردم در حال حاضر هستم. فکر می‌کنم این موضع شماره یک است.

او افزود، اما می‌داند که نخست‌وزیر بریتانیا موضعی دارد.

او همچنین مدعی شد: ما تعداد زیادی از گروگان‌ها را در نوار غزه آزاد کردیم و بسیاری از آنها از کاخ سفید بازدید کردند. اما بیرون کشیدن گروگان‌های باقی‌مانده در غزه دشوار خواهد بود.

وی با این حال تاکید کرد: آتش‌بس در غزه امکان‌پذیر است و ما می‌خواهیم به آن دست یابیم. من با نخست‌وزیر بریتانیا در مورد آتش‌بس در غزه صحبت خواهم کرد.

ترامپ ادعا می‌کند حضورش در کاخ سفید ۶ جنگ را در سراسر جهان متوقف یا از وقوع آنها جلوگیری کرده است.

او گفت: اگر من نبودم، شما الان ۶ جنگ بزرگ در جهان را شاهد بودید.

او به اختلاف بین تایلند و کامبوج اشاره کرد و ادعا کرد که مداخله او - و تهدیدش برای توقف مذاکرات تجاری - منجر به آتش‌بس شده است. او می‌گوید صربستان و کوزوو مناطق دیگری هستند که او در آنها تغییر ایجاد کرده است و به توافق صلح بین رواندا و جمهوری دموکراتیک کنگو و جنگ هند و پاکستان اشاره کرد.

مشخص نیست منظور از دو منطقه دیگر چیست.

وی همچنین در باره جنگ اوکراین نیز گفت: من از [ولادیمیر]پوتین، رئیس جمهور [روسیه]ناامید هستم، از او بسیار ناامید هستم؛ بنابراین قرار است بررسی کنیم؛ و من آن ۵۰ روزی را که به او مهلت داده‌ام را کاهش خواهم داد، زیرا فکر می‌کنم از قبل پاسخ آنچه قرار است اتفاق بیفتد را می‌دانم.

پیش از این در ماه جاری، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که اگر توافق آتش‌بس بین مسکو و کی‌یف ظرف ۵۰ روز حاصل نشود، واشنگتن ۱۰۰ درصد عوارض گمرکی بر کالا‌های روسیه اعمال خواهد کرد و تحریم‌های ثانویه‌ای را علیه کشور‌هایی که نفت روسیه را خریداری می‌کنند، اعمال خواهد کرد.

ترامپ درباره مهاجران نیز گفت: می‌دانید که اروپا قرار است به مکانی بسیار متفاوت از پنج سال پیش، ۱۰ سال پیش تبدیل شود. آنها باید خودشان را جمع و جور کنند. اگر این کار را نکنند، دیگر اروپایی که می‌شناسید، نخواهید داشت و نمی‌توانید این کار را انجام دهید. اینجا بخش باشکوهی از جهان است و نمی‌توانید آن را خراب کنید. شما نمی‌توانید اجازه دهید مردم به طور غیرقانونی به اینجا بیایند؛ و اتفاقی که می‌افتد این است که قاتلانی وجود خواهند داشت، فروشندگان مواد مخدر وجود خواهند داشت، انواع چیز‌هایی وجود خواهد داشت که کشور‌های دیگر نمی‌خواهند، و آنها را برای شما می‌فرستند، و آنها را برای ما می‌فرستند، و شما باید جلوی آنها را بگیرید و من شنیده‌ام که شما موضع بسیار محکمی در مورد مهاجرت گرفته‌اید.

استارمر نیز از ترامپ به خاطر تلاش‌هایش برای برقراری آتش‌بس در غزه تشکر کردو گفت: این یک بحران انسانی است. این یک فاجعه مطلق است. هیچ‌کس نمی‌خواهد چنین چیزی را ببیند. فکر می‌کنم مردم از آنچه روی صفحه نمایش خود می‌بینند، خشمگین شده‌اند؛ بنابراین ما باید به آن آتش‌بس برسیم؛ و از شما، آقای رئیس‌جمهور، به خاطر رهبری در این زمینه، متشکرم.

وی افزود: همچنین برای دریافت کمک‌های بیشتر و بیشتر؛ و باز هم، آمریکا کار‌های زیادی در این زمینه انجام داده است... ما اکنون با اردن برای دریافت کمک‌های مستقیم همکاری می‌کنیم. این یک وضعیت ناامیدکننده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->