صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

زندگی دوباره ۵ محکوم به قصاص در ندامتگاه قزلحصار

  • کد خبر: ۳۴۸۲۵۵
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۲
مدیر مجتمع ندامتگاهی قزلحصار کرج از رهایی پنج محکوم به قصاص از پای چوبه دار طی یک ماه گذشته در این ندامتگاه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ "اله کرم عزیزی" روز سه شنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: حداقل و حداکثر زمان تحمل کیفر برای محکومان به قصاص بین چهار تا ۲۲ سال و میانگین سنی بین ۲۴ تا ۶۹ سال بوده که باتلاش واحد مددکاری به رضایت و گذشت اولیای دم انجامید.

وی اضافه کرد: توسل به زور جهت احقاق حق، اختلافات خانوادگی، عدم ارائه الگو‌های مناسب بهینه سازی اوقات فراغت افراد، سطح پایین میزان تحصیلات، عدم آگاهی از عواقب سوء بزه، پائین بودن آستانه تحمل افراد و امثال آن از دلایل بروز قتل بوده است.

عزیزی گفت: گذشت و بخشش اولیای دم در نهایت توانمندی از اجرای حکم قصاصی که شرعی و قانونی برای محکومین به قتل صادر شده بود فرصت دوباره زندگی به آنان داد.

وی افزود: مددکاران زندان نقش مؤثری در تبیین فرهنگ صلح و سازش دارند که این امر علاوه بر پیشگیری از بروز خشونت‌های بیشتر راهی برای بازگشت آرامش به خانواده‌ها و جامعه است.

عزیزی یادآور شد: امسال با تلاش‌های بی وقفه واحد مددکاری این مجتمع ندامتگاهی ۱۲ نفر از زندانیان محکوم به قصاص با رضایت اولیاء دم از پای چوبه دار رهایی یافتند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.