صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پیشنهاد اختصاص ۲۰۰۰ لیتر سوخت تشویقی به ناوگان فعال در مسیر‌های اربعین ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۴۸۳۳۶
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵
مدیرکل سازمان راهداری از احتمال تخصیص سوخت تشویقی ۲۰۰۰ لیتری در اربعین ۱۴۰۴ خبر داد و گفت:در حال هماهنگی برای جابجایی زائران با کرایه کمتر از طریق اتوبوس هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، داریوش باقرجوان مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری یکشنبه هفته جاری در رابطه با اقدامات انجام‌شده برای تأمین ناوگان مورد نیاز اربعین ۱۴۰۴ گفته بود: از سال گذشته، زیرساخت‌های مربوط به سفر‌های جاده‌ای اربعین در حال اجرا بوده و از اول ماه صفر، کارگاه‌های مرزی و جاده‌ای تعطیل شده است.

وی با بیان این‌که از هفته گذشته سفر‌های اربعین آغاز شده و طی هفته آینده بر سرعت این سفر‌ها افزوده خواهد شد، افزود: پیش‌فروش بلیت اتوبوس در حال انجام است و متناسب با تقاضا، سرویس‌های فوق‌العاده به مرز‌های شش‌گانه راه‌اندازی خواهد شد.

وی با بیان این‌که در سفر‌های بازگشت اربعین نیز بر اساس شرایط عادی و تقاضا برنامه‌ریزی‌ها برای تأمین ناوگان انجام می‌شود، یادآور شد: از مجموع ۱۴ هزار و ۶۰۰ دستگاه اتوبوس دارای کارت هوشمند ۶۴۰۰ دستگاه توان تردد در مسیر‌های بالای ۳۵۰ کیلومتر را دارند که مطلوب سفر‌های اربعین است.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: در ایام پرتردد اربعین، برای پاسخ‌گویی به حجم بالای سفرها، به ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس بیشتر نیاز داریم.

باقرجوان توضیح داد: برای تأمین این ناوگان، حدود ۳۰۰۰ دستگاه اتوبوس با پلاک عمومی در کارخانه‌ها، مجتمع‌های پتروشیمی، نهاد‌ها و... فعال هستند که معمولاً برای جابه‌جایی کارکنان استفاده می‌شوند. همچنین ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس با پلاک غیرعمومی نیز به نهاد‌های نظامی، اداری و سایر مجموعه‌ها خدمات‌رسانی می‌کنند.

وی تأکید کرد: بر اساس مصوبه هیئت دولت و ستاد اربعین، در یک هفته اوج سفر‌های زمینی اربعین یعنی ۳ روز قبل از اربعین، روز اربعین و ۳ روز بعد از آن، این ناوگان باید به زائران خدمات‌رسانی کنند.

وی گفت: معاون اول رئیس‌جمهوری دستور لازم در این زمینه را برای اجرا ابلاغ کرده است.

مدیرکل سازمان راهداری در جدیدترین اظهارنظر درباره سفر‌های اربعین با یادآوری این‌که سهم ناوگان عمومی در مرز مهران ۷۲ درصد، شلمچه ۱۰ درصد، تمرچین ۶ درصد، باشماق ۷ درصد، خسروی ۳ درصد و چذابه ۲ درصد است، تاکید کرد: دستگاه‌های ذی‌ربط باید اجازه آزادسازی ناوگان را بدهند، چراکه در قرارداد‌های این شرکت‌ها، جرایم سنگین برای استفاده خارج از مسیر تعیین شده وجود دارد.

باقرجوان افزود: هماهنگی با ستاد مرکزی اربعین و وزارت کشور برای به‌کارگیری ناوگان اکونومی یک شرکت در حال انجام است تا زائران با کرایه کمتر جابه‌جا شوند.

وی به نیاز فوری به مصوبه ستاد مرکزی اربعین برای تأمین سوخت ناوگان و صدور کارت هوشمند موقت برای رانندگانی که فاقد آن هستند. اشاره کرد و گفت: از پلیس راهور برای همکاری در صدور دفترچه کار و کارت موقت درخواست شده است.

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر پیشنهاد اختصاص ۲۰۰۰ لیتر سوخت عملیاتی به ناوگان فعال در مسیر‌های اربعین را ارائه کرد و گفت: با توجه به ترافیک سنگین و افزایش مصرف سوخت در ایام اربعین، پیشنهاد می‌شود این میزان سوخت به‌عنوان سوخت تشویقی به ناوگان فعال داده شود و از سایر ناوگان کسر نشود.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.