طرح راهبردی «تأسیس مجلس قرآنی جهان اسلام» کلید خورد ویژه برنامه‌های ملی و بین المللی روز جهانی مسجد دلم کبوتر حرم است به قرآن مهربان بود ضرورت تشکر از مردم در حدیث امام رضا (ع) اینجا ایران امام‌رضاست | گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین صاحبقرانی به مناسبت سالروز شهادت امام رضا(ع) تاکید تولیت آستان قدس رضوی بر توسعه زیرساخت‌های زیارت هزینه سفر به عتبات تا پایان تابستان ثابت است مشهد صحنه‌ای از تجلی فرهنگ میزبانی در جامعه شیعی در دهه پایانی ماه صفر میزبانی از زائر، عیار ماندگار برای مشهدالرضا (ع) میز کتاب رضوی، مهمانی «به‌نشر» برای ۷ میلیون زائر در دهه پایانی ماه صفر هیچ نگرانی برای اسکان زائران پیاده امام رضا (ع) وجود ندارد | ۳۸۵ ایستگاه صلواتی و حمام‌های سیار آماده خدمت‌رسانی به زائران پیاده پیکر ۴ تن از شهدای حمله رژیم صهیونیستی به خاک ایران پیدا شد حکایت ما مدینه نرفته‌ها بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار زائر به مشهد مشرف شدند ۱۱۴ میلیون پرس غذا توسط موکب‌های ایرانی در اربعین ۱۴۰۴ توزیع شد قرارگاه ملی مسجد در سطح کشور تشکیل شد سیره پیامبر (ص)؛ الگوی ارتباط مؤثر اندوه حسین (ع) متصل به اندوه رضا (ع) است
سرخط خبرها

ممنوعیت ثبت‌نام مجدد ارز اربعین برای جاماندگان سفر سال گذشته

  • کد خبر: ۳۴۸۳۲۵
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۴
ممنوعیت ثبت‌نام مجدد ارز اربعین برای جاماندگان سفر سال گذشته
مدیر شعب پست‌بانک خراسان رضوی گفت: افرادی که سال گذشته ارز دریافت کرده، اما به سفر نرفته‌اند، امسال امکان ثبت‌نام و دریافت ارز را نخواهند داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد کندری امروز سه‌شنبه (۷ مردادماه ۱۴۰۴) در جمع خبرنگاران با تشریح خدمات این بانک در حوزه اختصاص ارز اربعین به زائران اعلام کرد: امسال ۲۶۶ نقطه تماس در استان خراسان رضوی، شامل ۲۴۰ نقطه در روستاها، به‌عنوان مراکز توزیع ارز اربعین انتخاب شده‌اند. تاکنون حدود ۱۵ هزار نفر از زائران از طریق پست‌بانک موفق به دریافت ارز اربعین شده‌اند.

وی گفت: با توجه به اینکه تعداد نقاط تماس نسبت به سال گذشته ۲/۵ برابر شده است، پیش‌بینی می‌کنیم پست‌بانک یکی از بانک‌هایی باشد که بیشترین پرداخت ارز اربعین را در سطح استان و کشور انجام دهد.

مهلت دریافت ارز اربعین تا ۲۲ مردادماه

مدیر شعب پست‌بانک خراسان رضوی افزود: در مشهد نیز چهار شعبه اصلی ما در مرکز شهر، به‌ویژه شعبه خیابان خیام، به همراه ۴۳ نقطه روستایی در اطراف این شهرستان، به‌طور فعال در حال خدمت‌رسانی هستند. ثبت‌نام برای دریافت ارز از ۴ تا ۲۲ مردادماه انجام می‌شود و هر فرد بالای پنج سال می‌تواند تا سقف ۲۰۰ هزار دینار دریافت کند. این فرایند از طریق سامانه سماح و اپلیکیشن «بله» امکان‌پذیر است.

وی ادامه داد: افرادی که سال گذشته ارز دریافت کرده، اما به سفر نرفته‌اند، امسال امکان ثبت‌نام و دریافت ارز را نخواهند داشت.

کندری افزود: تاکنون ۹۰ درصد پرداختی ارز اربعین غیرحضوری و از طریق اپلیکیشن «بله» بوده است و پست‌بانک تنهابانکی است که برای ارائه خدمات به زائران در ایام تعطیلات نیز حضوری خدمات خود را ارائه می‌کند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->