صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت

  • کد خبر: ۳۵۰۲۹۷
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۴
 با نزدیک شدن به ایام اربعین، قیمت بلیط اتوبوس‌های "عتبه" برای سفر به مقاصد زیارتی عراق اعلام شد. زائران برای تهیه بلیط و اطلاعات بیشتر می‌توانند به دفاتر فروش در منطقه باب السدره کربلا مراجعه کنند.
شهاب راعی
خبرنگار شهاب راعی

به گزارش شهرآرانیوز، با فرا رسیدن ایام اربعین، زائران حسینی برای سفر به مقاصد زیارتی مختلف عراق به ویژه حرم‌های مقدس و سایر مکان‌های زیارتی دچار دغدغه سفر و نحوه تهیه بلیط اتوبوس‌های مخصوص زیارت شده‌اند. به همین منظور، خبرنگار شهرآرانیوز در عراق لیست قیمت اتوبوس‌های حرم امام حسین علیه السلام که به اتوبوس‌های "عتبه" معروف هستند، تهیه کرده است.

زائران محترم برای تهیه بلیط این اتوبوس‌ها می‌بایست به خیابان سدره، که در باب السدره حرم امام حسین علیه السلام واقع شده است، مراجعه نمایند.

بر اساس اطلاعات موجود در لیست قیمت‌ها، سفر به مقاصد مختلف عراق توسط اتوبوس‌های حرم امام حسین علیه السلام دارای نرخ‌های متفاوتی است. برخی از مهمترین مقاصد از کربلا به نجف، سامرا و کاظمین است.

لازم به ذکر است که این اتوبوس‌ها برای رفتن به مناطق مختلف مرزی برای خروج از عراق هم برنامه‌ی حرکت دارند و زائران می‌توانند با تهیه بلیط با قیمت مناسب‌تر و امنیت بیشتر به سمت مرز‌های کشور بازگردند.

اتوبوس‌های حرم امام حسین علیه السلام برای تمامی روز‌های هفته در دسترس هستند و قیمت بلیط‌ها از ۶ تا ۱۶ دینار متغیر است. ساعات شروع حرکت اتوبوس‌ها از صبح و در ساعات مختلف آغاز می‌شود. این اتوبوس‌ها از کربلا به مناطق مرزی مختلف و مقاصد زیارتی حرکت می‌کنند.

برنامه حرکت اتوبوس‌ها العتبه الحسینیه مقدسه به برخی مقاصد به شرح زیر است:

سفر از کربلا به نجف و مسجد کوفه و سهله: حرکت ساعت ۶:۰۰ صبح به وقت عراق، با هزینه ۶ دینار

سفر به کاظمین، سامرا و سید محمد: حرکت ساعت ۲:۰۰ صبح به وقت عراق، با هزینه ۱۳ دینار

سفر از کربلا به کاظمین: حرکت ساعت ۶:۰۰ صبح به وقت عراق، با هزینه ۸ دینار

سفر به سامرا و سید محمد: سفر به حرم امام هادی (ع) و امام حسن عسگری (ع)، حرکت ساعت ۶:۰۰ صبح به وقت عراق، با هزینه ۱۱ دینار

سفر به مرز مهران: حرکت از ساعت ۵:۰۰ صبح به وقت عراق، با هزینه ۱۳ دینار

سفر به مرز شلمچه و خسروی: حرکت از ساعت ۵:۰۰ صبح، با هزینه ۱۶ دینار

گفتنی است که این اتوبوس‌ها زائران را از کربلا به این مقاصد خواهند برد و پس از زیارت، آنها را به کربلا باز می‌گردانند.

زائران محترم می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید بلیط، به دفتر موجود در منطقه باب السدره مراجعه کنند.

شایان ذکر است که برای سفر به این مناطق، لازم است تا زائران به زمان‌های تعیین شده و شرایط سفر دقت کامل داشته باشند و پیش از هر اقدام، بلیط خود را از این دفاتر تهیه کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.