صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نارضایتی هاشمیان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی | از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟

  • کد خبر: ۳۵۰۳۷۱
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۵۹
حضور وحید امیری و میلاد محمدی در لیست نهایی پرسپولیس قطعی نیست و احتمال دارد این دو بازیکن در فهرست نهایی سرخ‌ها قرار نگیرند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز: از چند روز قبل، شایعاتی در رسانه‌ها مطرح شده مبنی بر اینکه وحید امیری موقعیت جالبی در لیست تیم ندارد و شاید کنار گذاشته شود. امیری در پایان فصل قبل و زمانی که قرار بود کارتال تیم جدیدی را ببندد هم موقعیت عجیبی در تیم داشت به‌طوری‌که ابتدا در لیست بود، اما بعد از آنکه گفته شد عالیشاه باید برگردد، به لیست مازاد رفت؛ اما درنهایت با فشار هواداران و پیشکسوتان و البته پادرمیانی درویش، او قراردادش را تمدید کرد.

اما حالا و بعد از حدود یک ماه تمرین زیر نظر هاشمیان، سرمربی سرخ‌ها کاپیتان‌دوم ۳۷ساله‌اش را نمی‌خواهد و دنبال این است تا شرایطی ایجاد کند که به‌جای این بازیکن از یک گزینه جوان‌تر استفاده کند. قبل‌تر و در شرایطی که به نظر می‌رسید در ترافیک شدید وینگر‌ها کار امیری سخت شود، هاشمیان در بازی‌های تدارکاتی پیش‌فصل از این بازیکن در دفاع چپ بهره برد تا مشخص شود او رقیب میلاد محمدی بوده و قرار است در این پست به میدان برود، اما حالا گفته می‌شود امیری در این پست هم رضایت سرمربی تیم را جلب نکرده است.

از سوی دیگر، شرایط میلاد محمدی هم در تیم هاشمیان اصلاً جالب نیست؛ به‌گونه‌ای‌که گفته می‌شود سرمربی سرخ‌ها دنبال یک مدافع چپ جدید می‌گردد. میلاد محمدی که جزو اندک ملی‌پوشان تیم پرسپولیس به حساب می‌آید، تابستان قبل به جمع سرخ‌ها پیوست، اما غیر از دوسه بازی، نمایش جالبی در ترکیب این تیم نداشت. گفته می‌شود هاشمیان از کیفیت تدافعی این بازیکن اصلاً راضی نیست و دنبال مدافع چپی با شرایط و کیفیت بهتری می‌گردد.

حالا باید دید سرمربی پرسپولیس که تازه وارد اتمسفر این باشگاه شده است، درخصوص این بازیکنان دانه‌درشت چه تصمیمی را اتخاذ خواهد کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.