صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

برنامه‌های آشپزی تلویزیون برای همدردی با مردم غزه تعلیق شدند

  • کد خبر: ۳۵۲۰۷۲
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۴
  • ۱
شبکه‌های تلویزیونی سیما با هدف ابراز همدردی با مردم گرسنه و مظلوم غزه، جدول پخش برنامه‌های زنده و تولیدی خود را به مدت یک هفته تغییر داده‌اند و بخش‌های مرتبط با آشپزی در برنامه‌ها نیز با تغییر محتوایی همراه خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از معاونت سیما، رژیم منحوس صهیونیستی با ادامه محاصره ظالمانه خود، همچنان مانع رسیدن کمک‌های غذایی به مردم غزه می‌شود. در این شرایط دشوار، صهیونیست‌ها با اعمال گرسنگی به دنبال نسل‌کشی مردم فلسطین هستند.

صداوسیما در این برهه تاریخی، در برابر این ظلم ساکت نمانده و تلاش می‌کند با اقدامات رسانه‌ای اثرگذار، مظلومیت مردم غزه را به تصویر بکشد.

شبکه‌های تلویزیونی سیما با هدف ابراز همدردی با مردم گرسنه و مظلوم غزه، جدول پخش برنامه‌های زنده و تولیدی خود را به مدت یک هفته تغییر داده‌اند و بخش‌های مرتبط با آشپزی در برنامه‌ها نیز با تغییر محتوایی همراه خواهد بود.

جزئیات بیشتر درباره این اقدام صداوسیما در گزارش‌های بعدی به اطلاع مخاطبان خواهد رسید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۳:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
در اربعین غره یادتون نبود که آن همه با غذاهای متنوع ریخت و پاش می کردید ولی الان با عدم پخش برنامه آشپزی همدردی می کنید؟!!!