صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دستگیری دزد سپیدموی در قلب منطقه سرقت ممنوع مشهد!

  • کد خبر: ۳۵۲۱۳۲
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۹
  • ۱
دزد سپیدموی که به محتویات خودرو‌های مردم دستبرد می‌زد این بار در حالی به چنگ قانون افتاد که وارد محدوده سرقت ممنوع مشهد شده بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی که به خاطر دستگیری دزدان سابقه دار در حوزه استحفاظی کلانتری شفای مشهد، مناطق هدایت و ابوطالب به منطقه «سرقت ممنوع!» در میان سارقان شهرت دارد، یک بار دیگر سارق ۴۵ ساله‌ای وارد خیابان ابوطالب ۸۰ شد و درصدد سرقت از یک دستگاه خودرو برآمد. اما هنوز در حال تخریب شیشه عقب خودرو بود که ناگهان افسران گشت پلیس را مقابل خود دید و پا به فرار گذاشت.

در همین حال نیرو‌های ورزیده انتظامی با طی مسافتی کوتاه، وی را دستگیر کردند و به مقر انتظامی انتقال دادند.

این متهم سپیدموی سابقه دار که با دستور مستقیم سرگرد احسان سبکبار (رئیس کلانتری شفا) مورد بازجویی‌های تخصصی قرارگرفته بود، مدعی شد به خاطر اعتیادش به کریستال دست به سرقت زده است.

در همین حال ۳ تن از مال باختگان که خودرو‌های آنان با همین شگرد مورد دستبرد قرارگرفته بود، با مراجعه به کلانتری شفا، از این سارق سپیدموی شکایت کردند.

یکی از مال باختگان گفت:داخل خودروام لباس‌های زنانه به ارزش ۴۰ میلیون تومان به همراه باند، ضبط و پیک نیک وجود داشت که سارق مذکور به آن‌ها دستبرد زده است.

 تحقیقات بیشتر در این باره همچنان ادامه دارد.

منبع: خراسان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۹:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۶
اتفاقا اونجا منطقه سرقت آزاده هههههههه