صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز در مشهد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۲۶۷۱
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۷
پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز در مشهد به بهره‌برداری رسید.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، احسان شریعتی، مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد، امروز، ۲۸ مردادماه، در آیین بهره‌برداری از کلان‌پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز که با حضور غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی، محمدرضا قلندرشریف شهردار مشهدمقدس، حسن موحدیان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد و مدیران شهری برگزار شد، اظهار کرد: مراسم کلنگ‌زنی این پروژه را در بهمن‌ماه سال ۱۴۰۲ در ضلع شمالی انجام دادیم و در دهه فجر سال ۱۴۰۳، به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: پروژه انقلاب ۱۲ زیرپروژه دارد. در کنار آن بدنه‌سازی و ایمن‌سازی سه کیلومتر مسیل اقبال را در دستور کار داریم. بهره‌برداری امروز حدود ۲۵ هزار مترمربع مسیر‌های جدیدی است که به شهر مشهد افزوده می‌شود. 

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد بیان کرد: تسهیل در تردد شهروندان و زائران مخصوصاً در محدوده جنوب به شمال شهر و نزدیک‌ترشدن مسیر به حرم مطهر رضوی از مزایای این پروژه است.

شریعتی ادامه داد: شهردار در اجرای این پروژه کمک کردند که توانستیم آن را به بهره‌برداری برسانیم. سازمان‌ها و ادارات کل به‌خوبی همکاری کردند. تمام مصالح ساخت پروژه توسط خود مجموعه سازمان عمران ساخته شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.