صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: کمبود منابع، مانع کار ما نشده است

  • کد خبر: ۳۵۲۷۰۴
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ما در زمینه منابع مشکلاتی داریم، اما کار را رها نکردیم و تا اتمام این دوره هم کار را رها نخواهیم کرد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حسن موحدیان امروز، ۲۸ مردادماه، در آیین بهره‌برداری از کلان‌پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز، اظهار کرد: در این دوره، دو موضوع را مدنظر قرار دادیم و دنبال می‌کردیم. یکی بحث ترافیک بود که همه ما گرفتار آن هستیم و دیگری نیز بخث فضای سبز و کاهش آلودگی هوا است.

وی افزود: گاهی برای پروژه‌ای هفت یا هشت میلیارد تومان هزینه کردیم و اصلاح هندسی انجام دادیم تا ترافیک روان شود.

رئیس شورای شهر مشهد بیان کرد: پروژه انقلاب ۱۲ زیرپروژه دارد که تنها برای جابه‌جایی یک خط لوله، ۱۲ میلیارد تومان هزینه کردیم. این پروژه را فقط یک پل نبینید، به صورت کلی ببینید و این پروژه باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

موحدیان خاطرنشان کرد: به موضوع فضای سبز نیز توجه کردیم. گسترش فضای سبز برای ما بسیار مهم است و باید این مسئله را دنبال کنیم تا مردم در آرامش بیشتری باشند. امیدواریم پارک ۷۲ هکتاری کرامت را نیز هرچه زودتر به نتیجه برسانیم. در زمینه منابع مشکلاتی داریم، اما کار را رها نکردیم و تا اتمام این دوره هم کار را رها نخواهیم کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.