نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد از فردا (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | گروه‌های حساس بااحتیاط نفس بکشند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود مقابله با آلودگی هوای مشهد، نیازمند عزم ملی و برنامه‌ریزی منسجم افزایش فرونشست در مشهد با برداشت‌های بی‌رویه آب از چاه‌ها | شیب تند فرونشست در بافت مرکزی شهر چشم انداز نوین برای ورزش وجوانان خراسان رضوی نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی رئیس‌جمهور، فردا (۲۸ مهر ۱۴۰۴) به دانشگاه تربیت مدرس می‌رود همه چیز درباره جشنواره عطر و طعم پاییزی ۱۴۰۴ در مشهد + زمان و محل برگزاری دستور دادستان مشهد برای شناسایی عوامل هنجارشکنی فرهنگی در سطح شهر آلودگی، همچنان همراه پاییز مشهد | هوای شهر برای کودکان و سالمندان خطرناک است (یکشنبه، ۲۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مشهد به احترام زائران امام‌رضا (ع) می‌ایستد

  • کد خبر: ۳۵۱۸۲۷
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۷
مشهد به احترام زائران امام‌رضا (ع) می‌ایستد
ما هم زندگی‌مان را با امام‌رضا (ع) تعریف می‌کنیم و هم زیست حرفه‌ای‌مان را متبرک به خدمت در آستان مولا می‌دانیم. این فالی فرخنده است که به لطف الهی و عنایت حضرت رئوف (ع)، روزی ما شده است.

ما هم زندگی‌مان را با امام‌رضا (ع) تعریف می‌کنیم و هم زیست حرفه‌ای‌مان را متبرک به خدمت در آستان مولا می‌دانیم. این فالی فرخنده است که به لطف الهی و عنایت حضرت رئوف (ع)، روزی ما شده است. قدردان این سعادت هستیم و با همه توش و توان، به خدمت برمی‌خیزیم. با فرارسیدن دهه پایانی ماه صفر، بار دیگر مشهدالرضا (ع) مفتخر به میزبانی میلیون‌ها عاشق و دلداده حضرت ثامن‌الحجج، علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) می‌شود. این رویداد عظیم، جلوه‌ای بی‌بدیل از شور و ارادت مردم ایران عزیز و جهان اسلام به ساحت نورانی امام مهربانی‌هاست. جلوه‌هایی که فرهنگ را روایت و تمدن را در ترازی نو ساز می‌کند.

شأنی چنین برای مشهد است که مسئولیتی خطیر را بر دوش مدیریت شهری و تمامی نهاد‌های خدمت‌رسان قرار می‌دهد. شهرداری مشهد با حمایت شورای اسلامی جهان‌شهر برکت و کرامت، برای انجام هرچه‌بهتر تکلیف خویش، با تشکیل و فعال‌سازی ستاد ویژه دهه آخر صفر، از ماه‌ها پیش برنامه‌ریزی جامع و منسجمی را با تعریف سیصد ردیف خدمتی برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران و مجاوران آغاز کرده است.

در‌این‌راستا، حفظ پاکیزگی و زیبایی شهر- که خود می‌تواند یک رسانه باشد- با به‌کارگیری بیش از ۲‌هزار پاکبان در اطراف حرم مطهر رضوی و مسیر‌های منتهی به آن و نیز در میادین، معابر اصلی و ایستگاه‌های حمل‌ونقل عمومی، به‌صورت شبانه‌روزی دنبال خواهد شد. ما می‌کوشیم تمیزی و زیبایی، به‌عنوان بخشی از خاطره‌سازی برای میهمانان آقا، تعریف شود. 

می‌خواهیم مشهد را با شناسه زیبایی و تمیزی در خاطره‌ها ماندگار کنیم. در کنار این، تقویت زیرساخت‌های بهداشتی ثابت و سیار در نقاط پرتردد و ارتقای امکانات موجود، به‌منظور رفاه حال زائران پیش‌بینی شده است. افزایش ظرفیت حمل‌ونقل عمومی از طریق تمدید ساعات کاری و کاهش سرفاصله‌های قطارشهری و ناوگان اتوبوس‌رانی، در کنار افزایش ناوگان فعال، برای تسهیل رفت‌وآمد زائران به‌ویژه در ساعات اوج زیارت، عملیاتی خواهد شد. تجهیز و آماده‌سازی فضا‌های عمومی برای اسکان موقت زائران در صورت نیاز، با همکاری دستگاه‌های مرتبط انجام گرفته است. 

ما همه توان مدیریت شهری را پای‌کار می‌آوریم تا کارنامه‌ای قابل‌احترام برای میزبانی خلق شود؛ بنابراین از همه نهادها، سازمان‌ها و دستگاه‌های مسئول می‌خواهیم که همچون سال‌های گذشته، با هم‌افزایی، همدلی و حضور میدانی، ظرفیت‌های خود را به خدمت این رویداد عظیم درآورند و با هماهنگی کامل، به تحقق شعار «خدمت بی‌منت و در شأن زائر رضوی» کمک کنند. 

این بخش دولتی و عمومی کار است، اما میهمانی بزرگ آخر صفر جز با همراهی مجاوران حضرت به کمال نمی‌رسد لذا از مردم شریف و مهمان‌نواز مشهد دعوت می‌کنم تا در طراحی و اجرای برنامه‌های میزبانی مردمی، جلوه‌ای درخشان از فرهنگ رضوی و مهمان‌دوستی ایرانی را همچون گذشته و بیش از‌پیش به نمایش بگذارند؛ چراکه میزبانی از زائران امام مهربانی‌ها، فقط وظیفه مدیریت شهری نیست، بلکه افتخار و رسالت همه شهروندان مشهدی است.

بر این باورم که کارنامه خدمت به زائران باید هر سال بهتر و پربارتر از سال پیش باشد و مشهد به الگویی درخشان از مدیریت جهادی، اخلاقی و مردمی در عرصه میزبانی معنوی بدل شود. برای دستاوردی چنین‌ارجمند، همه ما باید با همه توان در میدان باشیم.

امیدوارم با عنایات حضرت شمس‌الشموس (ع) و تلاش خالصانه خادمان شهر، بتوانیم این مسئولیت سنگین و افتخارآمیز را به بهترین وجه به انجام برسانیم و خاطره‌ای خوش و ماندگار از این سفر معنوی در ذهن و دل زائران ثبت کنیم؛ جوری که هر زائر، به سفیر زیارت و شهر زیارت تبدیل شود. ما با هم و ذیل عنایت‌های حضرت سلطان، علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع)، می‌توانیم به توفیق برسیم. ان‌شاءا....

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->