صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۱۰۰ هزار زائر پیاده امام‌رضا (ع) وارد مشهد شدند (۲۹ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۳۰۶۰
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۶
سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) گفت: ۸۰ هزار زائر پیاده ویژه دهه پایانی صفر از شهرستان‌های مختلف کشور و خراسان‌رضوی صبح امروز (۲۹ مردادماه) وارد مشهد شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین رضایی با اشاره به آغاز موج ورود زائران پیاده به مشهدالرضا افزود: این زائران از چهار محور اصلی منتهی به مشهد از مسیر‌های قوچان، تربت حیدریه، نیشابور و فریمان به سمت مشهد وارد شده‌اند.

وی بیان کرد: مشهدالرضا امسال در ایام پایانی دهه صفر از ۷۲ شهر کشور میزبان زائران پیاده است که در حال حاضر نیز افزون بر ۱۰۰ هزار زائر در جاده‌های استان خراسان رضوی در حال تردد هستند.

سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) با اشاره به اینکه در ایام پایانی ماه صفر امسال ۳۸۵ ایستگاه صلواتی در مسیر‌های منتهی به مشهد در حال خدمت‌رسانی به زائران هستند، ادامه داد: در آخرین آمار اعلام شده بیش از هزار کاروان زائر پیاده رضوی برای شرکت در این مراسم معنوی از سراسر کشور ثبت‌نام کرده‌اند.

رضایی گفت: خدماتی که به زائران ارائه می‌شود شامل اسکان، صبحانه، ناهار و شام رایگان است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.