صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کشف و امحای ۷ تُن مواد غذایی ناسالم در موکب‌های پذیرایی از زائران | موکب‌ها به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند

  • کد خبر: ۳۵۳۷۳۴
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۴
رئیس اداره بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون، ۲۴ هزار و ۴۵۸ مورد بازدید بهداشتی از مراکز پذیرایی، طبخ و عرضه موادغذایی به زائران صورت گرفته و در جریان این بازدیدها، حدود هفت هزار کیلوگرم انواع موادغذایی ناسالم و فاسد، کشف و معدوم شده است.

فرشید وفا در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، بر ضرورت کسب اطمینان کامل مردم از سلامت وعده‌های غذایی رستوران‌ها، هتل‌ها و موکب‌ها تأکید کرد و گفت: تلاش بازرسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این روز‌های دهه پایانی ماه صفر که شهر و استان ما میزبان میلیون‌ها زائر از اقصی نقاط کشور و حتی کشور‌های دیگر است، تمرکز بر حفظ کیفیت میزبانی و سلامت نقطه‌به‌نقطه از فرایند ارائه خدمت در بخش‌های مختلف ازجمله محصولات غذایی و پذیرایی با مواد خوراکی و آشامیدنی است. بر همین اساس، کلیه مراکزی که در آنجا غذا عرضه می‌شود، زیر ذره‌بین ما هستند؛ فارغ از اینکه غذا در همان محل طبخ شود یا نه.

وی افزود: علاوه بر این، بازرسان ما در موقعیت‌هایی هم که غذا برای ارائه به زائران طبخ می‌شود، به‌صورت مستمر حضور دارند و بر بهداشت محیط، افراد و مواد اولیه نظارت دارند. در حال حاضر، بیش از ۲۰۵ بازرس از طرف دانشگاه علوم پزشکی مشهد، هم بر موکب‌های مسیر و هم مراکز اطعام و پذیرایی داخل شهر نظارت می‌کنند و با استفاده از تجهیزات برخط، همه شکایات و تخلفات به‌دقت مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

رئیس اداره بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: از اربعین حسینی تاکنون، ۲۴ هزار و ۴۵۸ مورد بازدید از مساجد، تکایا، حسینیه‌ها، هیئات مذهبی، موکب‌ها، ایستگاه‌های صلواتی، مراکز و اماکن بین‌راهی، اماکن عمومی و مراکز تهیه و عرضه و فروش مواد غذایی توسط بازرسان سلامت محیط و کار صورت گرفته و در جریان این بازدیدها، حدود هفت هزار کیلوگرم انواع موادغذایی ناسالم و فاسد، کشف و معدوم شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر این، کارشناسان بهداشت محیط و کار این معاونت نیز با انجام ۱۸ هزار و ۹۸۱ مورد کلرسنجی از شبکه آبرسانی، تانکر‌های آبرسانی، آب‌های بطری‌شده و یخ‌های درحال استفاده، افزون بر ۱۰ هزار و ۶۸۳ مورد سنجش پرتابل کیفیت آب و موادغذایی انجام دادند.

وفا تصریح کرد: توصیه جدی ما به همه موکب‌داران و افراد فعال در مراکز طبخ و توزیع غذا این است که به دستورالعمل‌های بهداشتی توجه ویژه داشته باشند. علاوه بر این، برای غذایی هم که از مواد فسادپذیر تشکیل شده و قرار است با بسته‌بندی به دست زائران برسد، حداکثر زمان قانونی میان بسته‌بندی غذا تا لحظه مصرف حداکثر دوساعت است و بیش از این مقدار، سلامت مصرف‌کننده در خطر خواهد بود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.