صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: مردم، بیت‌الغزل خدمات در دهه آخر صفر بودند

  • کد خبر: ۳۵۵۴۴۷
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹
  • ۱
عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: بیت‌الغزل خدمات در دهه آخر صفر، مردم بودند. خدمات اصلی را مردم ارائه می‌کردند و زیبایی این خدمات مردمی‌بودن آن‌ها بود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حسامی امروز، ۹ شهریورماه، در آیین شکرانه خدمت و تقدیر از دست‌اندرکاران و خدمتگزاران ستاد اربعین و دهه آخر صفر شهرداری مشهد که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: برای یازدهمین سال، در مجموعه مدیریت شهری ارائه خدمات به زائران را داشتیم.

وی افزود: همکارانی که خدمات را ارائه دادند، انتخاب شده بودند و به عنوان سفرای امام‌رضا(ع) در نجف اشرف حضور داشتند. در حوزه حمل‌ونقل در مرز نیز برای عزیمت زائران به عراق خدماتی دادند. خدمات امسال در قالب ستاد اربعین در سه بخش خدمات شهری، حمل‌ونقل و فرهنگی ارائه شد که در حوزه فرهنگی، با برنامه‌ریزی مناسب خدمات خوبی در شهر نجف داشتند.

حسامی بیان کرد: مسئولان کشور عراق همگی از خدمات رضایت کامل داشتند. اربعین حسینی رویدادی توحیدی است که از مسیر امامت در قالب زیارت آن هم از پای دل می‌گذرد و در مقیاس میلیونی و جغرافیای جهانی برگزار می‌شود. همکاران شهرداری مشهد در ایام اربعین با شعار «انا علی العهد» خدمت می‌کردند. امیدواریم این خدمات جاری و ساری باشد.

عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: بعد از اربعین، در ایام دهه آخر صفر، شهرداری، دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی و خدماتی و مردم عاشقانه پای کار آمدند و مشهد یکپارچه خدمت شده بود.

وی ادامه داد: ما زمانی موفق هستیم که تسری صفات امام مهربانی‌ها را به شهر داشته باشیم. باید فرهنگ میزبانی را تفسیر کنیم که امسال این اتفاق افتاد. بیت‌الغزل خدمات، مردم بودند. خدمات اصلی را مردم ارائه می‌کردند و زیبایی این خدمات مردمی‌بودن آن‌ها بود. ما در شورای شهر محکم از مدیریت شهری پشتیبانی کردیم تا خدمات به‌خوبی ارائه شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۹:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۹
یعنی مردم خانه غزل به صفر خدمت می کردند؟!؟!