امروز مشهدی‌ها در خانه بمانند (یکشنبه، ۲۰ مهر ۱۴۰۴) | کیفیت هوای شهر، ناسالم برای همه از کره وحشت تا سقوط تلخ | داستان موتورسواران پارک ملت مشهد آغاز طرح «سلام»، نخستین مرکز «مهر و گفت‌وگو» ویژه سالمندان در خراسان رضوی مصوبات صدوشصت‌ودومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس + فیلم (۱۹ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهدی از سوی محیط زیست (۱۹ مهر ۱۴۰۴) در جلسه امروز شورای اسلامی شهر مشهد چه گذشت؟ | از تعیین تکلیف بدهی شهرداری به ارتش تا نام‌گذاری معابر به نام شهدا تعامل گسترده مدیریت شهری مشهد با شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور | ۶۰۷ ایده نو برای پیشرفت شهر در جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد عنوان شد؛ پروژه‌های شهری با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی، تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسند توانمندسازی بیش از ۷۷ هزار شهروند در شش‌ماهه نخست امسال به وسیله آموزش‌های تخصصی فرهنگسرا‌های سطح شهر مشهد وزیر آموزش و پرورش: تأسیس بیش از ۸۵۰ مرکز هنرستان در دستور کار است اخطار برای همه مشهدی‌ها | هوای امروز شهر برای تمام گروه‌ها آلوده و خطرناک است (شنبه، ۱۹ مهر ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی: اسیدپاشی علیه رئیس شورای اسلامی درود با جدیت پیگیری می‌شود پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است مشهد، پیشتاز در استفاده از آسفالت پلیمری در کلان‌شهر‌های کشور امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: رزق و روزی مدیریت شهری از اربعین و دهه آخر صفر است + فیلم

  • کد خبر: ۳۵۵۴۶۵
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۸
شهردار مشهد مقدس: رزق و روزی مدیریت شهری از اربعین و دهه آخر صفر است + فیلم
شهردار مشهد گفت: رزق و روزی شهرداری و مدیریت شهری از اربعین و دهه آخر صفر است. امسال چند کار ویژه در حوزه خدمات به زائران و تسهیل تردد در مشهد اتفاق افتاد که مهم‌ترین آن فاز یک خط ۳ بود، برای اولین بار مردم راحت، رایگان و ایمن به حرم ‌مشرف شدند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف امروز، ۹ شهریورماه، در آیین شکرانه خدمت و تقدیر ازدست‌اندرکاران و خدمتگزاران ستاد اربعین و دهه آخر صفر شهرداری مشهد که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: راه فتح قدس کربلاست. دشمن صهیونیستی فقط زائر پیاده را می‌بیند. بسیاری تصور می‌کردند که امسال با توجه به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه شرایط متفاوت خواهد بود، اما حضور مردم پررنگ‌تر از همیشه بود.

وی افزود: دشمن صهیونیستی روی این موضوع حساب کرده بود که مردم زیر پای دولت و نظام را خالی کنند و کنار بکشند. سلاح اصلی نظام اسلامی وحدت و انسجام ملی، اقتدار نیروهای نظامی و رهبری ولی‌فقیه است. ثمره ولایت‌مداری و عشق به ولایت ائمه‌اطهار(ع) این کشور، شیعه و اسلام را بیمه کرده و این نکته مهم و بارز خدمت خالصانه در ایام اربعین و دهه آخر ماه صفر است.

خدمت دلی و بی‌منت

شهردار مشهد بیان کرد: تنظیف شهر نجف در این ایام به‌خوبی انجام شد و نیرو‌های خدمات شهری عاشقانه پای کار آمدند؛ بدون آنکه کسی آن‌ها را مجبور کند یا حق مأموریت بگیرند. برخی در فضای مجازی سخنان ناآگاهانه مطرح می‌کنند، اما اگر بصیرت وجود داشته باشد، این حرف‌ها جایی نخواهد داشت.

اربعین، واکسیناسیون نظام

شهردار مشهد ادامه داد: شهرداری برای اربعین میزان کمی هزینه می‌کند، اما ثمره آن برای این نظام، شهر و مردم هزاران‌میلیارد دلار است. پیاده‌روی اربعین در واقع واکسیناسیون نظام است. هرساله وزارت کشور سخت‌ترین مأموریت‌ها را به شهرداری مشهد واگذار می‌کند و مرزی که کمترین امکانات و سخت‌ترین شرایط را دارد، بر عهده شهرداری مشهد است. با این حال امسال کار به‌خوبی انجام شد.

شهر تمیز و تکریم زائران

وی با اشاره به خدمات شهرداری در ایام دهه پایانی صفر عنوان کرد: شهر مشهد در این ایام بسیار تمیز بود و زباله‌ای بر زمین نمی‌ماند. بسیاری از زائران و مجاوران از این نظم و پاکیزگی شگفت‌زده شدند. خط قرمز ما تکریم حداکثری زائران و تأمین ایمنی و سلامتی آنان بود. در این مسیر، ۳۰ هزار نیروی شهرداری پای‌کار آمدند تا خدمت به زائر علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) بدون وقفه انجام شود.

قلندرشریف خاطرنشان کرد: رزق‌وروزی شهرداری و مدیریت شهری از اربعین و دهه آخر صفر است. امسال چند کار ویژه در حوزه خدمات به زائران و تسهیل تردد در مشهد اتفاق افتاد که مهم‌ترین آن فاز یک خط ۳ بود، برای اولین بار مردم راحت، رایگان و ایمن به حرم ‌مشرف شدند. با همه مشکلات و تنگناهای مالی این کار انجام شد. گشایش در محدوده پایانه و اتصال بولوار امام خمینی(ره) به نماز اقدام دیگر بود. همه مدیران ارشد استان و شهرستان همکاری کردند.

محمدرضا فنائی
تصویربردار محمدرضا فنائی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->