صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ترخیص ۳۰ درصد خودرو‌های خارجی در گمرک خرمشهر

  • کد خبر: ۳۵۶۴۴۱
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۳
تاکنون ۳۰ درصد خودرو‌های خارجی بلاتکلیف در گمرک خرمشهر ترخیص شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بنا بر اعلام استانداری خوزستان، پس از گذشت بیش از پنج سال از توقف خودرو‌های خارجی وارد شده توسط شهروندان و سازمان‌ها در گمرک خرمشهر، سرانجام با دستور و پیگیری‌های سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار و رییس شورای تامین خوزستان، فرآیند ترخیص صد‌ها خودروی خارجی طی یک هفته اخیر آغاز و تاکنون حدود ۳۰ درصد این وسایط نقلیه پس از دریافت مجوز سازمان‌های استاندارد و حفاظت محیط زیست از محوطه گمرگ ترخیص و تردد خود را در شهر‌های مختلف استان شروع کردند.

این اقدام در چارچوب تحقق وعده قبلی استاندار در بازدید دهم مرداد ماه ۱۴۰۴ و در راستای تسهیل امور تجاری و رونق بخشی اقتصادی به منطقه انجام شده است. پیش از این، مشکلاتی نظیر عدم تأمین ارز و مجوز‌های لازم، باعث بلاتکلیفی و رسوب طولانی‌مدت خودرو‌ها در گمرک و بندر خرمشهر شده بود.

در مردادماه سال جاری، استاندار خوزستان با حضور در محل رسوب خودروها، از نزدیک در جریان مشکلات ترخیص قرار گرفت و وعده داد تا با استفاده از مصوبات شورای تأمین استان، زمینه آزادسازی و ترخیص این محموله‌ها فراهم شود.

منطقه آزاد اروند، با مساحت ۳۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس و در مجاورت مرز‌های عراق و کویت، یکی از مناطق مهم تجاری-اقتصادی کشور محسوب می‌شود و نقش بسزایی در مبادلات بازرگانی دارد.

این منطقه شامل شهر‌های آبادان، خرمشهر و مینوشهر (جزیره مینو) است و در محل تلاقی دو رودخانه اروندرود و کارون واقع شده است.

منبع: صداوسیما

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.