صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آغاز طرح ارتقای تجوید قرآن کریم در بستر فضای مجازی

  • کد خبر: ۳۵۶۴۹۳
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶
موسسه فرهنگی قرآنی نسیم ثقلین با مجوز رسمی از سازمان تبلیغات اسلامی طرح ارتقای تجوید قرآن کریم را برگزار می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، این دوره برای افرادی که تجوید سطح یک قرآن کریم را گذرانده‌اند، قواعد تجوید ازجمله مخارج حروف، صفات حروف، احکام حروف و انواع مد را فراگرفتند و قصد ارتقای مهارت عملی تجوید را دارند، مفید واقع می‌شود.

در این دوره آموزشی مرتضی ابراهیمی، مدرس دوره‌های تخصصی تربیت معلم قرآن کریم سازمان تبلیغات اسلامی و حافظ کل قرآن با بیش از ۱۰ سال سابقه تدریس دوره‌های مختلف قرآنی در موسسات و مراکز قرآنی و دانشگاه تدریس خواهد کرد.

پس از اتمام جلسات این دوره که به صورت آفلاین و از طریق پیام‌رسان ایتا برگزار می‌شود، به پذیرفته‌شدگان گواهینامه از سوی مؤسسه اعطا خواهد شد.

طرح ارتقای تجوید قرآن کریم طی ۶ جلسه با شهریه ۲۵۰هزار تومان و ۱۰ جلسه با مبلغ شهریه ۳۵۰ هزار تومان در روز‌های یکشنبه و پنجشنبه برگزار می‌شود. ساعت برگزاری از طریق هماهنگی با استاد اعلام می‌شود.

در این طرح در روز‌های کلاس استاد صفحه‌ای که باید قرآن‌آموز تلاوت نمایند را مشخص می‌کند و قرآن‌آموز آن صفحه را تمرین کرده و سپس صوت تلاوت خود را در ایتا برای استاد ارسال می‌کند و استاد نکات کاربردی و اشکالات تلاوتشان را به صورت توضیحات کامل به ایشان ارسال می‌کنند.

علاقه‌مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به کانال اطلاع‌رسانی مؤسسه فرهنگی و قرآنی نسیم ثقلین یا آیدی نسیم ثقلین در پیام‌رسان ایتا مراجعه کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.