شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) الگوگیری از سیره امام‌رضا(ع) در تربیت کودک | پیوندی از عقلانیت، عاطفه و نظم دهلی نو محفل شاعرانه در پاسداشت حضرت زهرا(س) شد تأکید معاون وزیر فرهنگ در حمایت از تولید محتوای قرآنی در مناطق روستایی و عشایری
سرخط خبرها

ساماندهی شعب موسسات قرآنی سراسر کشور تا پایان سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۵۴۸۵۵
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
ساماندهی شعب موسسات قرآنی سراسر کشور تا پایان سال ۱۴۰۴
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های معاونت قرآن و عترت از ساماندهی شعب مؤسسات قرآنی در سراسر کشور خبر داد و گفت: این اقدام تا پایان سال جاری محقق می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، خدمتکار آرانی، اظهار کرد: طبق قانون و ضوابط تأسیس مؤسسات و مراکز فرهنگی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، ایجاد شعبه یا دفتر نمایندگی برای مؤسسات ممنوع است، لکن در سال‌های گذشته به جهت عملکرد موفق مؤسسات قرآنی شاخص کشور از یک سو، و کمبود مراکز قرآنی مردمی در بسیاری از شهر‌ها و روستا‌های مختلف کشور از سوی دیگر، با این مسأله با رویکرد حمایتی برخورد شده و تلاش شده است مانعی جدی برای امر توسعه فعالیت‌های قرآنی مردمی ایجاد نشود.

خدمتکار آرانی افزود: به‌نظر می‌رسد در شرایط کنونی با توجه به تسهیل روند صدور مجوز مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت و پوشش و پراکندگی نسبتا خوب مؤسسات قرآنی در مناطق مختلف کشور، ضروری است وضعیت موجود ساماندهی و برای توسعه آن ساز و کار روشنی طراحی و اجرایی شود.

مدیرکل دفتر آموزش و توسعه مشارکت‌های معاونت قرآن و عترت ادامه داد: ساماندهی وضع موجود و دادن هویت قانونی به شعب دایر در کشور، مطالبه و درخواست مدیران این مؤسسات قرآنی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان مرجع صدور مجوز فعالیت آنها بوده است که قطعا با همکاری و همراهی مدیران این مؤسسات، به نحو شایسته قابل تحقق است.

خدمتکار آرانی تأکید کرد: تلاش می‌کنیم تا پایان سال جاری، با جلسات مشترک و طی مسیر کارشناسی با حضور مدیران مؤسسات مشمول این موضوع، نسبت به ساماندهی شعب فعال و نحوه استمرار فعالیت قانونی آنها تصمیمات مناسبی را اتخاذ کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->