صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

یادداشت کودک درباره مدرسه رفتن | زنگ آماده‌باش

  • کد خبر: ۳۵۹۸۰۲
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۸
امیدواریم که سه‌ماهه‌ی تابستان به شما کلی خوش گذشته باشد و آماده باشید حالا که ماه مهر فرا رسیده است مدرسه را با تلاش و نشاط فراوان شروع کنید.

مرجان اسماعیلی - امیدواریم که سه‌ماهه‌ی تابستان به شما کلی خوش گذشته باشد و آماده باشید حالا که ماه مهر فرا رسیده است مدرسه را با تلاش و نشاط فراوان شروع کنید.

حالا که هر روز مدرسه‌ می‌روید، باید حواستان به برنامه‌های روزانه‌تان باشد تا بتوانید به‌خوبی این سال تحصیلی را پشت‌سر بگذارید‌ و خدایی‌نکرده لطمه‌ای به درس‌هایتان نخورد و در درس‌هایتان موفق شوید.

 

شب‌ها زودتر بخوابید وگرنه صبح دیر به مدرسه می‌رسید یا سر کلاس چرت می‌زنید.

 

صبحانه را کامل و مقوی بخورید وگرنه سر کلاس گرسنه‌ می‌شوید و درس‌ها را خوب نمی‌فهمید.

 

وقت سوارشدن به سرویس همدیگر را هل ندهید و با احتیاط سوار یا پیاده شوید تا صحیح و سالم به مقصد برسید.

 

مواظب باشید که روی پله‌ها بدوبدو نکنید، زیرا ممکن است اتفاق بدی برای خودتان یا بقیه‌ی بچه‌ها بیفتد.

 

مواظب بچه‌های کوچک‌تر به‌ویژه کلاس‌اولی‌ها باشید، زیرا آن‌ها با محیط مدرسه آشنا نیستند و به کمک نیاز دارند.

 

تکلیف هر روز را به‌موقع انجام دهید وگرنه مجبورید تا آخر شب بیدار بمانید و نتوانید ‌تکالیفتان را خوب انجام دهید.

 

برای زنگ تفریح از غذاهای سالم که مامان درست کرده است به مدرسه ببرید و هله‌هوله و غذاهای ناسالم نخورید.

 

وسایلتان را تمیز و پاکیزه و مرتب نگه دارید تا کیف مدرسه‌تان به‌هم‌ریخته و نامرتب نباشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.