صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مخالفت با واگذاری بانک رفاه | صاحبان اصلی بانک رفاه، کارگران و بازنشستگان هستند

  • کد خبر: ۳۵۹۹۸۰
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
نماینده نوشهر و چالوس، مخالفت خود را با واگذاری بانک رفاه کارگران اعلام کرده و گفت: این بانک با هدف ارائه خدمت به کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی ایجاد شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، کامران پولادی در گردهمایی روسای کانون‌های بازنشستگی تامین اجتماعی استان مازندران تاکید کرد: صاحبان اصلی بانک رفاه، کارگران و بازنشستگان هستند و طرح چنین مباحثی موجب نگرانی و بدبینی این جامعه شریف به نظام و انقلاب خواهد شد.

دراین نشست که فرمانداران شهر‌های نوشهر وچالوس و مدیران تامین اجتماعی استان حضور داشتند، نماینده نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس همچنین خواهان تامین اعتبارات لازم برای اجرای کامل همسان سازی حقوق بازنشستگان، پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و کاهش هزینه‌های درمان آنان شد و گفت: بازنشستگان عزیز شریف‌ترین قشر جامعه هستند و باید تکریم شوند.

دراین نشست، «نصراله دربیگی» رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران و نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور، با قدردانی از حضور نماینده نوشهر و چالوس و فرمانداران این شهرستان‌ها دراین گردهمایی و قدردانی از زحمات مدیران کل درمان و بیمه تامین اجتماعی استان تاکید کرد: سازمان تامین اجتماعی محلی برای تسویه حساب‌های سیاسی نیست و مالک اصلی این سازمان کارگران و بازنشستگان هستند.

وی با اشاره به مشکلات متعدد بازنشستگان تامین اجتماعی و بیان این مطلب که ۷۰ درصد آنان حداقل بگیر هستتد، گفت: با وجود تمام مشکلات، به نمایندگی از جانب بازنشستگان استان مازندران از زحمات تمامی مدیران به خصوص مدیرعامل شجاع و پرتلاش تامین اجتماعی قدردانی می‌کنم.

وی با تاکید بر این که کانون‌های بازنشستگی نماینده آنان و اعضای آنها صدای رسای هزاران بازنشسته تامین اجتماعی هستند، خواهان رفع مشکلات درمانی بازنشستگان و پرداخت حق بیمه کسر شده از حقوق آنان به شرکت آتیه سازان حافظ شد.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.