صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مطالبه فرمانداران خراسان رضوی برای راه‌اندازی راه‌آهن مشهد - بافق به مشهد - تهران

  • کد خبر: ۳۶۰۵۶۷
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹
فرمانداران کاشمر، مه‌ولات، خلیل‌آباد، ششتمد و بردسکن خواستار تسریع در پیگیری طرح اتصال راه آهن مشهد - بافق به مشهد - تهران شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد قربانی، فرماندار کاشمر در نشست مشترک فرمانداران مسیر اتصال راه‌آهن مشهد - تهران به راه‌آهن مشهد - بافق از مسیر کاشمر که در سالن همایش‌های مرکز آموزشی رفاهی فرهنگیان برگزار شد، با اشاره به آغاز مطالعات این طرح از سال ۱۳۹۱ گفت: اگرچه بیش از ۱۳ سال از این مصوبه گذشته و هنوز هم مطالعات طرح کامل انجام نشده است، اما با پیگیری‌ها و هماهنگی انجام شده با مسئولان کشوری و فرمانداران منطقه، این مهم در دستور کار قرار گرفته است.

فرماندار کاشمر، با اشاره به وضعیت مطالعات، خاطرنشان کرد: از ۲۲۰ کیلومتر مسیر، برای ۱۴۰ کیلومتر مطالعات انجام شده و در ۸۰ کیلومتر دیگر هنوز مطالعات تکمیلی صورت نگرفته است. وظیفه ما این است که با پیگیری‌های مستمر و مجدانه، این مطالعات به سرانجام برسد و زمینه آغاز عملیات اجرایی فراهم شود.

فرماندار کاشمر درباره مزایای این طرح تصریح کرد: با اجرای پروژه، راه‌آهن بافق - مشهد به راه‌آهن تهران-  مشهد متصل می‌شود که به معنای ایجاد یک شریان حیاتی جدید است. این مسیر با عبور از شهرستان‌های مه ولات، کاشمر، خلیل‌آباد، بردسکن و ششتمد در نهایت به ایستگاه راه‌آهن سبزوار خواهد رسید و علاوه بر جابه‌جایی مسافر، برای ترانزیت بار اهمیت ویژه‌ای دارد و منطقه را به مرکز ثقل اقتصادی تبدیل خواهد کرد.

علی گرمابی، فرماندار خلیل‌آباد نیز با تأکید بر ضرورت توسعه پایدار منطقه گفت: ما دیگر به تصمیم‌گیری‌های جزیره‌ای فکر نمی‌کنیم. دغدغه ما توسعه کلان منطقه است و راه‌آهن، نیاز اصلی و حیاتی ماست. این فرصتی طلایی است که نباید از دست برود.

ریحانه شریعتی، فرماندار مه ولات نیز با اشاره به ناایمن بودن جاده‌های منطقه اظهار کرد: مردم ما بیش از این تحمل داغ عزیزانشان را ندارند. ما بی‌وقفه پیگیر خواهیم بود تا این پروژه امیدبخش در زمان مناسب به بهره‌برداری برسد.

حسین فیض‌آبادی فرماندار ششتمد نیز بر اهمیت برگزاری جلسات مشترک تأکید کرد و گفت: ۷۰ کیلومتر از این مسیر در حوزه استحفاظی ششتمد قرار دارد و ما آماده هرگونه همکاری برای تسهیل عملیات اجرایی هستیم.

علیرضا دیواندری، کارشناس راه‌آهن شرکت توسعه و زیربناهای حمل و نقل خراسان رضوی نیز با تشریح ابعاد فنی طرح افزود: طول مسیر به دلیل شرایط جغرافیایی از ۲۲۰ کیلومتر اولیه به ۲۸۰ کیلومتر افزایش یافته و هزینه‌ای حدود ۲۲ هزار میلیارد تومان برای اجرای آن پیش‌بینی می‌شود. جابه‌جایی بار و ترانزیت، اصلی‌ترین توجیه اقتصادی پروژه است.

گفتنی است در پایان این نشست، فرمانداران منطقه با امضای مشترک، درخواستی رسمی به استاندار خراسان رضوی ارسال کردند تا با برگزاری جلساتی در سطح استانی و با حضور نمایندگان مجلس، مدیران سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، شرکت ساخت راه‌آهن و معاونان استاندار، اعتبار لازم برای این پروژه تخصیص یابد و روند اجرای آن تسریع شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.