حیوانات خانگی این بیماری ریوی را در کودکان تشدید می‌کنند خراسان رضوی با کمبود سه گروه خونی مواجه است راهنمای سفر به بندر انزلی: مسیر‌ها و گزینه‌های حمل و نقل تحصیل ۱۷۵۰ دانش‌آموز بی‌سرپرست در خراسان رضوی | اکثر کودکان بی‌سرپرست، دانش‌آموز مدارس غیرانتفاعی هستند چین تجربیات خود را برای مهار آلودگی هوا در اختیار ایران می‌گذارد کشف بیش از ۱۷ میلیارد ریال آرد و روغن قاچاق در مشهد (۲ مهر ۱۴۰۴) علت تأخیر در اعلام نتایج کنکور ارشد چه بود؟ | اعلام نتایج نهایی به ۱۰ روز پایانی مهر موکول شد کشف ۹۳۵ کیلوگرم حشیش در مشهد (۲ مهر ۱۴۰۴) ایستگاه راه‌آهن مشهد زیر ذره‌بین پدافند غیرعامل موزه سفال ایران بعد از ۳ ماه تعطیلی بازگشایی می‌شود | علت تعطیلی چه بود؟ وزیر آموزش و پرورش خبر داد: توزیع ویژه‌نامه‌های جنگ ۱۲ روزه در ۳ مقطع تحصیلی + ویدئو پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲ مهر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از جمعه آماده‌سازی بسته‌های سیاستی تقویت مدارس در مراحل نهایی است شیر مدارس، دوباره در هاله‌ای از ابهام؟ | احتمال افزایش قیمت کره حیوانی در آینده نزدیک انتخاب رشته برای دریافت کتب درسی مدارس اجباری است پرداخت ۷۰ هزار میلیارد تومان به تأمین اجتماعی | مشکلات بیمه تکمیلی، رفاهیات و دستمزد بازنشستگان پیگیری می‌شود فرماندار شاندیز: با توسعه گردشگری این شهرستان، کیفیت زندگی اهالی بالاتر می‌رود برگزاری جشنواره برداشت محصولات باغی و داروهای گیاهی چناران همزمان با هفته گردشگری سیگار خطر ابتلا به پوسیدگی و بیماری‌های لثه را تا چهار برابر افزایش می‌دهد چند نشانه خاموش بیماری‌ام‌اس که جوانان را درگیر می‌کند مشهد، میزبان سومین دوره مسابقات مهارت‌آموزی سربازان وظیفه کشور وزیر آموزش و پرورش: نماز در مدارس اجباری نیست اما باید دانش‌آموزان را تشویق کنیم ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی طرح برنامه آغازین مدارس | برنامه‌های خلاقانه مراسم صبحگاهی سلامت روان دانش‌آموز را تقویت می‌کند پاسخ شورای عالی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان کنکور به تأثیر قطعی معدل در آزمون کیفیت هوای مشهد «قابل‌قبول» شد (۲ مهر ۱۴۰۴) چگونه از خشکی پوست در پاییز جلوگیری کنیم؟ ۵۶ درصد زایمان ایرانی‌ها سزارینی است  حال وهوای یکی از مدارس مشهد در نخستین روز بازگشایی | سلام به زندگی از دریچه مهر حق اولاد مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی برقرار شد (۲ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایستگاه راه‌آهن مشهد زیر ذره‌بین پدافند غیرعامل

  • کد خبر: ۳۶۰۸۵۰
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱
ایستگاه راه‌آهن مشهد زیر ذره‌بین پدافند غیرعامل
معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور به همراه مسوولان استانی این حوزه با حضور در ایستگاه راه‌آهن مشهد، تاسیسات این مرکز را از منظر ملاحظات پدافند غیرعامل مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی طزری معاون فنی و زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: توجه به پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی کشور بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: عمده‌ترین هدف پدافند غیرعامل؛ ایمن‌سازی و تقلیل آسیب‌پذیری زیرساخت‌ها در مواقع بحرانی است.

معاون فنی و زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: زیرساخت‌های حیاتی از‌جمله حمل‌ونقل، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اجرای اقدامات پیشگیرانه در حوزه پدافند غیرعامل است.

طرزی در نهایت مطرح کرد: پدافند غیرعامل درصدد شناسایی آسیب‌ها و مخاطرات در جهت پیشگیری و کاهش رخداد‌ها و به‌تبع آن، استمرار خدمات‌رسانی مطلوب در مواقع بحرانی است

رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی نیز در جریان این بازدید گفت: بررسی ملاحظات پدافند غیرعامل و روند اجرای دستورالعمل‌های مرتبط با آن در این بازدید مدنظر قرار گرفت.

مرضیه مولوی افزود: اقدامات اجرایی در زمینه الزامات پدافند غیرعامل شامل ارتقای ایمنی، حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی و مقاوم‌سازی در برابر تهدیدات نیز ارزیابی شد تا بتوان با تقویت تاب‌آوری و افزایش آمادگی، شبکه ریلی را در برابر مخاطرات ایمن‌تر کرد.

وی خاطرنشان کرد: این بازدید با هدف ارتقای هماهنگی، افزایش تاب‌آوری زیرساخت‌های ریلی و اطمینان از اجرای کامل دستورالعمل‌های پدافند غیرعامل برگزار شد و بر ضرورت استمرار همکاری‌ها در جهت حفظ ایمنی و امنیت شبکه ریلی تاکید گردید.

گفتنی است روزانه ۷۶ رام قطار مسافربری به صورت رفت و برگشت در مسیر مشهد به ۲۸ شهر و مرکز استان تردد دارند. این قطار‌ها ۷۰ درصد تردد‌های ریلی مسافری بین‌شهری کشور را به خود اختصاص داده‌اند؛ از این رو ایستگاه راه‌آهن مشهد پرترددترین ایستگاه ریلی کشور محسوب می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->