صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مشهد محور اصلی توسعه مصرف آرد کامل در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۶۰۶۵۷
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به جمعیت بالای مشهد، این کلان‌شهر را نقطه کانونی در اجرای سیاست‌های مصرف آرد کامل دانست و افزود: در کنار مشهد، شهرستان‌ها نیز با ایجاد کارگروه‌های منطقه‌ای به این روند خواهند پیوست.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر قارزی امروز (۱ مهرماه ۱۴۰۴) در جلسه کمیته پیاده سازی شیوه نامه آرد و نان کامل و نظارت بر آن با اشاره به سیاست‌های استانی در زمینه افزایش مصرف آرد و نان کامل گفت: خوشبختانه رویکرد تمامی اعضای کارگروه استانی به سمت مصرف آرد کامل است و در حال حاضر نیز در زمینه تأمین این نوع آرد مشکل خاصی وجود ندارد.

وی با تأکید بر ضرورت استمرار نشست‌های تخصصی در این حوزه، اظهار کرد: جلساتی که تاکنون برگزار شده، نتایج مثبتی در پی داشته است، اما لازم است این نشست‌ها به صورت مستمر و دست‌کم ماهی یک بار ادامه یابد تا بازخورد‌ها به‌صورت دقیق دریافت و مسیر توسعه مصرف آرد کامل در استان سرعت بیشتری بگیرد.

قارزی همچنین به نقش شهر مشهد در این روند اشاره کرد و افزود: با توجه به جمعیت بالای مشهد، فعالیت در این کلان‌شهر اهمیت ویژه‌ای دارد، اما نباید از شهرستان‌ها نیز غافل شد. در همین راستا، پیشنهاد ما فعال‌سازی کارگروه‌های منطقه‌ای با محوریت فرمانداران و دستگاه‌های مرتبط در شهرستان‌هاست.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: برای عملیاتی‌سازی این رویکرد، استان به پنج منطقه تقسیم شده است؛ به‌عنوان نمونه، شهرستان‌های سبزوار و نیشابور به همراه مناطق اطرافشان می‌توانند به‌صورت یک مجموعه منسجم وارد عمل شوند. در این چارچوب، حتی اگر برخی شهرستان‌ها واحد تولید آرد کامل نداشته باشند، امکان تأمین نیاز آنها از طریق کارخانجات مشهد وجود دارد.

وی ادامه داد: پیشنهاد ما این است که جلسات منطقه‌ای در شهرستان‌هایی مانند تربت و مناطق همجوار برگزار شود تا ضمن هماهنگی بیشتر، مصرف آرد کامل در سراسر استان نهادینه شود. این اقدام می‌تواند در پویش‌های آتی و برنامه‌های آموزشی و فرهنگی نیز اثرگذار باشد.

قارزی در پایان بر آمادگی سازمان جهاد کشاورزی برای همکاری همه‌جانبه با دانشگاه‌ها و نهاد‌های علمی در این زمینه تأکید کرد و گفت: با هر مدلی که جمع‌بندی شود، سازمان آمادگی کامل دارد که از ظرفیت‌های علمی و اجرایی برای توسعه مصرف آرد کامل بهره بگیرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.