صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رشد یک بیماری خطرناک در کشور | ۷۵ درصد مبتلایان خانم هستند

  • کد خبر: ۳۶۱۶۸۶
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران‌ام اس گفت: حدود ۱۲۰ هزار بیمار در استان‌های مختلف داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالحسین هوشمند، اظهار کرد: شرایط خاص این بیماری موجب تحمیل هزینه‌های فراوان و مشکلات روحی و روانی شده و فرآیند درمان را هم نسبت به سایر بیماری‌ها متفاوت ساخته است.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران‌ام‌اس کشور با اشاره به پراکندگی بیماران‌ام‌اس در سطح کشور و چالش‌های موجود در فرآیند درمان آنها گفت: بیماری‌ام‌اس در سال‌های اخیر رشد بسیاری پیدا کرده است، حدود ۱۲۰ هزار بیمار در استان‌های مختلف داریم که ۷۵ درصد آنها خانم هستند.

وی ضمن بیان چکیده‌ای از پیشینه و فعالیت‌های انجمن بیماران‌ام‌اس خاطرنشان کرد: به واسطه تلاش‌ها و پیگیری‌های انجمن‌ام‌اس و حضور اعضای هیأت‌مدیره، این بیماری در زمره بیماری‌های خاص قرار گرفت و با تعامل و همکاری وزارت بهداشت و تدوین برنامه‌های بلندمدت توانستیم خدمات ارائه‌شده در بسته حمایتی را ارتقا دهیم.

هوشمند ادامه داد: در حال حاضر نیز با ایجاد ۵۶ انجمن‌ام‌اس در استان‌های مختلف توانسته‌ایم بین دانشگاه‌های علوم پزشکی و انجمن‌ها در راستای پیگیری مطالبات ارتباطی را شکل دهیم و رویکرد انجمن به «مطالبه‌گری از حاکمیت در جهت رفع نیاز‌های بیماران‌ام‌اس» تبدیل شده است.

هوشمند در ادامه با تأکید بر لزوم آگاهی‌بخشی و شناخت نسبت به این بیماری و تاثیر در آرامش بیماران، به تشریح برخی از رویکرد‌های آموزشی، علمی و دستاورد‌های دارویی انجمن پرداخت.

منبع: همشهری

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.