صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پیگیری وزارت ورزش برای استفاده از ورزشگاه امام‌رضا(ع) مشهد در مسابقات باشگاهی و ملی

  • کد خبر: ۳۶۴۱۶۹
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
معاون وزیر ورزش از تلاش‌های صورت‌گرفته برای استفاده از ورزشگاه امام‌رضا(ع) در مسابقات باشگاهی و ملی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از ورزشگاه‌های مدرن ایران بدون‌شک ورزشگاه امام‌رضا(ع) مشهد است؛ ورزشگاهی با معماری خاص که بعد از انحلال پدیده و شهرخودرو به غیر از چند مورد خاص از چرخه میزبانی در لیگ برتر کنار رفت.

در شرایطی که فوتبال ایران با کمبود ورزشگاه مواجه است و تیم‌های مختلف به مشکل خورده‌اند، عدم استفاده از ورزشگاه امام رضا (ع) مورد انتقاد بوده است. با این حال وزارت ورزش پیگیر است تا این ورزشگاه به چرخه میزبانی در لیگ برتر برگردد.

شروین اسبقیان معاون وزیر ورزش در این باره گفت: «قطعا فوتبال کشور باید از ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد استفاده کند؛ مسئولان استانی در خراسان رضوی در این خصوص تصمیمات مقتضی را اتخاذ می‌کنند و ما هم بر اساس وظایف خود پیگیری خواهیم کرد.»

او افزود: «ورزشگاه امام رضا (ع) برای فوتبال ساخته شده و مقامات استانی هم تفکرشان همین موضوع است.»

باید دید وعده معاون وزیر ورزش در خصوص استفاده تیم‌های لیگ برتری از ورزشگاه مدرن شهر مشهد محقق می‌شود و این ورزشگاه همچنان برای مسابقات داخلی مشهد به کار گرفته خواهد شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.