صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

واکنش ریاض به درگیری پاکستان و افغانستان

  • کد خبر: ۳۶۴۸۶۹
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۳
وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای، پاکستان و افغانستان را به خویشتنداری دعوت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزارت خارجه عربستان در این بیانیه اعلام کرد که تنش‌ها و درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان را با نگرانی پیگیری می‌کند.

این وزارتخانه در این بیانیه، طرف‌های درگیر را به خویشتنداری دعوت کرد و از آنها خواست تا از تشدید تنش خودداری کرده و با درپیش گرفتن گفت‌و‌گو و تدبیر، تنش‌ها را کاهش دهند و در حفاظت از ثبات و امنیت منطقه بکوشند.

وزارت خارجه عربستان در ادامه حمایت خود را از هر اقدام و تلاش منطقه‌ای و بین المللی برای تقویت صلح و افزایش ثبات اعلام و بر ضرورت برقراری امنیت به منظور تامین ثبات و شکوفایی برای ملت‌های پاکستان و افغانستان تاکید کرد.

در پی یک حمله هوایی که ادعا شد براثر آن رهبر شبه‌نظامیان طالبان پاکستان در کابل کشته شد، مقامات حکومت سرپرست طالبان این اقدام را «نقض آشکار حاکمیت ملی و قوانین بین‌المللی» نامیده و آن را محکوم کردند. در مقابل، مقامات پاکستان با خودداری از تایید یا تکذیب مستقیم این حمله، بر «حق دفاع از امنیت خود» تاکید کردند.

این رویداد، تنش‌های دیرینه میان دو کشور همسایه را به حد بی‌سابقه‌ای رسانده و واکنش‌های گسترده‌ای را در سطح رهبران سیاسی و نهاد‌های امنیتی افغانستان به دنبال داشته است.

بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای و مقامات افغان، در روز ۹ اکتبر (۱۷ مهر)، حملات هوایی در مناطق مختلفی از جمله کابل (پایتخت) و ولایت‌های پکتیکا، خوست و ننگرهار صورت گرفت که ادعا شده این حملات منجر به کشته شدن «نور ولی محسود»، رهبر گروه «تحریک طالبان پاکستان» (TTP) و چندین تن دیگر گردید. منابع افغان ادعا کرده‌اند که این حمله کار ارتش پاکستان بوده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.