صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پرسپولیس به دنبال لغو بازی با خیبر

  • کد خبر: ۳۶۵۰۴۵
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۶
باشگاه پرسپولیس باتوجه به حضور ۹ ملی‌پوش درخواست تعویق بازی خیبر را داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم فوتبال پرسپولیس ۵ بازیکن در تیم ملی، ۲ بازیکن در تیم امید و همچنین دو بازیکن در ازبکستان و مونته‌نگرو دارد تا عملا ترکیب اصلی خود را همراه نداشته باشد.

این موضوع باعث شده تا باشگاه پرسپولیس درخواست تعویق دیدار با خیبر خرم آباد را که شنبه برگزار خواهد شد، ارائه دهد. پرسپولیس درخواست کرده این بازی با ۲۴ ساعت تاخیر برگزار شود و برخلاف تراکتور، درخواست لغو نداشته است.

نکته مهم اینکه بازیکنان پرسپولیس روز چهارشنبه به تهران خواهند رسید و پنجشنبه ریکاوری خواهند کرد و جمعه باید به خرم آباد بروند تا عملا فرصتی برای تمرین نداشته باشند. به همین دلیل پرسپولیس خواستار این شده که بازی روز یکشنبه برگزار شود.

بر اساس مقررات قبلی تیم‌هایی که پنج بازیکن ملی داشته باشند می‌توانند از امتیاز لغو یا تعویق بازی برخوردار شوند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.