صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ضوابط تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد تغییر کرد | امکان ۴ نوبت تردد ۱۵ روزه در سال

  • کد خبر: ۳۶۶۳۱۲
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۵
جانشین پلیس راهور به تغییر ضوابط تردد خودرو‌های دارای پلاک منطقه آزاد اشاره کرد و گفت: برخلاف گذشته که خودرو‌ها تنها مجاز دو نوبت تردد ۳۰ روزه در سال بودند، هم اکنون این مدت به ۴ نوبت ۱۵ روزه افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسن مومنی در مراسم رونمایی از سامانه شماره‌گذاری خودرو‌های منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی اینچه‌برون گفت: هر اقدامی که در مسیر توسعه کشور انجام گیرد، مورد پشتیبانی کامل پلیس خواهد بود، چرا که ثمره نهایی توسعه، افزایش رضایتمندی مردم است.

وی با اشاره به راه‌اندازی همزمان مراکز شماره‌گذاری در مناطق آزاد اینچه‌برون و سیستان، این هماهنگی را نشانه اهمیت ویژه پلیس در اجرای به موقع طرح‌های توسعه‌ای خواند و بیان کرد: حتی تأخیر ۲۴ ساعته در اجرای چنین طرح‌هایی قابل قبول نیست، زیرا منافع آن مستقیماً به مردم می‌رسد.

جانشین پلیس راهور در تشریح اهداف این طرح، به سهولت در فرآیند واردات خودرو، ساماندهی نظام شماره‌گذاری و پیشگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی اشاره کرد و افزود: با مکانیزم جدید و تفاهم‌نامه منعقد شده با منطقه آزاد، زمینه بروز تخلفات نیز به حداقل خواهد رسید.

وی با اشاره به تغییر ضوابط تردد خودرو‌های دارای پلاک منطقه آزاد، توضیح داد: برخلاف گذشته که خودرو‌ها تنها مجاز دو نوبت تردد ۳۰ روزه در سال بودند، هم اکنون این مدت به ۴ نوبت ۱۵ روزه (مجموعاً ۶۰ روز) افزایش یافته که با استقبال خوب شهروندان رو‌به‌رو شده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.