صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عجیب و غیرمنتظره؛ آذری جهرمی گزینه مدیرعاملی پرسپولیس شد!

  • کد خبر: ۳۶۷۳۵۶
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴
سهامداران پرسپولیس، محمدجواد آذری جهرمی را به عنوان گزینه مدیرعاملی این باشگاه پیشنهاد داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که لابی‌ها و رایزنی‌ها میان مدیران بانک‌های سهامدار باشگاه پرسپولیس برای انتخاب مدیرعامل جدید به اوج خود رسیده است، اخبار تازه‌ای از پشت‌پرده این مذاکرات منتشر شده است. بر اساس شنیده‌ها مدیران بانک شهر از دیگر بانک‌های عضو کنسرسیوم مالک پرسپولیس خواسته‌اند گزینه‌های پیشنهادی خود برای هدایت باشگاه را معرفی کنند.

در این میان، مدیرعامل یکی از بانک‌های سهامدار پرسپولیس، گزینه‌ای غیرمنتظره به احمدی پیشنهاد داده است: محمدجواد آذری جهرمی، وزیر جوان دولت روحانی. آذری جهرمی به عنوان چهره‌ای پرانرژی و پرسپولیسی، با پشتوانه سیاسی و ارتباطات گسترده خود، می‌تواند مسیر تازه‌ای برای باشگاه باز کند.

جالب آنکه در بسته پیشنهادی این بانک، نام مهدی مهدوی‌کیا نیز به عنوان گزینه مدیر ورزشی در کنار آذری جهرمی مطرح شده است؛ ترکیبی که برای هواداران پرسپولیس جذاب و وسوسه‌برانگیز به نظر می‌رسد. با این حال، این پیشنهاد فعلاً در حد طرح اولیه است و هنوز به صورت رسمی با آذری جهرمی مطرح نشده است.

منبع: خبر ورزشی

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.