صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کامران فانی به بیمارستان منتقل شد (۱۴ آبان ۱۴۰۴) + علت

  • کد خبر: ۳۷۰۶۶۵
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۴
کامران فانی، کتاب‌شناس و فرهنگ‌پژوه برجسته، در بیمارستان بستری شده و تحت مراقبت تیم پزشکی قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، عارف خرمشاهی درباره وضعیت این چهره پیشکسوت فرهنگی که به تازگی از بیمارستان به سرای سالمندانی در تهران منتقل شده بود، به ایسنا گفت: ایشان به دلیل عفونت در بیمارستان بستری شده است و مشکل خاصی جز این مورد و بی‌قراری ندارد.

او درباره اینکه آیا بودن در خانه سالمندان این مسائل را ایجاد می‌کند، گفت: هیچ‌کسی خانه سالمندان را دوست ندارد و طبعا بودن در خانه خود بهتر است؛ اما این مسئله امکان‌پذیر نیست.

کامران فانی در سرای سالمندانی در کرج نگهداری می‌شد که با رسانه‌ای شدن آن، برای بررسی وضعیت سلامتی به بیمارستان انتقال یافت و در ادامه با همراهی چند نهاد فرهنگی به خانه سالمندانی در تهران رفت.

کامران فانی، فهرست‌نویس و کتابشناس برجسته، متولد ۲۵ فروردین سال ۱۳۲۳ در قزوین است که مدرک دانشگاهی کارشناسی ارشد کتابداری دارد. او در سال ۸۲ به عضویت پیوسته شورای فرهنگستان زبان و ادب فارسی درآمد. فانی همزمان عضو هیئت علمی کتابخانه ملی است و مدتی هم سرپرست بخش ایران‌شناسی این سازمان بود.

برخی از آثار کامران فانی عبارتند از: سرعنوان‌های موضوعی فارسی، رده‌بندی تاریخ ایران، رده‌بندی فلسفه اسلامی، فرهنگ موضوعی قرآن مجید، جنگ جهانی اول و دوم، دایره‌المعارف تشیع (نویسنده و ویراستار)، دانشنامه کودکان و نوجوانان، علم در تاریخ، جان برنال (ترجمه)، زردشت، سیاستمدار یا جادوگر؟، هنینگ (ترجمه)، سلوک روحی بتهوون، سالیوان (ترجمه)، خطابه پوشکین، داستایوفسکی (ترجمه)، مرغ دریایی، آنتوان چخوف (ترجمه)، آدم‌های ماشینی‌: روبات‌ها، کارل چاپک (ترجمه)، موش و گربه، گونتر گراس (ترجمه).

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.