صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

فیلم «وقتی همه خواب بودند» روی آنتن شبکه نمایش + زمان پخش

  • کد خبر: ۳۷۲۱۹۱
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۰
به مناسبت زادروز گلاب آدینه، بازیگر برجسته سینمای ایران، شبکه نمایش با پخش فیلم سینمایی «وقتی همه خواب بودند» یاد و کارنامه هنری این هنرمند توانا را گرامی می‌دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم «وقتی همه خواب بودند» که توسط فریدون حسن‌پور کارگردانی شده است، پنجشنبه (۲۲ آبان ۱۴۰۴) ساعت ۱۹ روی آنتن شبکه نمایش می‌رود.

این فیلم قصه بی بی سلیمه، مامای پیر و محبوب روستای تازه آباد است که بالاخره پس از سال‌ها انتظار نوبت سفرش به خانه خدا فرا رسیده، بی بی در حال خداحافظی و حلالیت طلبی از اهالی ده است که خبر می‌رسد اجازه سفر ندارد.

از بازیگرانی که در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند می‌توان محمدرضا فروتن، گلاب آدینه، صادق صفایی، غزل شاکری و نازنین فراهانی را نام برد.

گفتنی است، فیلم «وقتی همه خواب بودند» پنجشنبه ساعت ۱۹ پخش می‌شود و بازپخش آن روز جمعه ساعت ۳ بامداد خواهد بود.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.