صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ترامپ درخواست‌های مهاجرتی از ۱۹ کشور غیراروپایی را متوقف کرد

  • کد خبر: ۳۷۶۷۸۹
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۸
دولت ترامپ اعلام کرد تمامی درخواست‌های مهاجرتی، گرین کارت‌ها و رویه‌های شهروندی از ۱۹ کشور غیراروپایی را به دلایل مربوط به امنیت ملی و امنیت عمومی متوقف کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این توقف شامل حال شهروندان ۱۹ کشوری می‌شود که پیش از این در ماه ژوئن مشمول ممنوعیت سفر جزئی شده بودند و محدودیت‌های بیشتری را بر مهاجرت اعمال می‌کنند که یکی از ویژگی‌های اصلی پلتفرم سیاسی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده است.

به نقل از خبرگزاری رویترز، در این لیست کشور‌های افغانستان و سومالی نیز دیده می‌شود.

در یادداشت رسمی که سیاست جدید را تشریح می‌کند به حمله به اعضای گارد ملی ایالات متحده در واشنگتن که اخیرا رخ داد، اشاره شده است که در آن یک مرد افغان به عنوان مظنون دستگیر شده است. در این تیراندازی، یک عضو گارد ملی کشته و یک نفر دیگر به شدت زخمی شد.

ترامپ همچنین در روز‌های اخیر لفاظی‌های خود علیه سومالیایی‌ها را افزایش داده و آنها را «آشغال» خطاب کرده و گفته است که «ما آنها را در کشورمان نمی‌خواهیم».

حدود ۸۰ هزار سومالیایی در مینه‌سوتا زندگی می‌کنند و «جیکوب فری» شهردار مینیاپولیس گفت که این جامعه یک موهبت اقتصادی و فرهنگی برای این منطقه بوده است.

او همچنین گفت که اکثریت قریب به اتفاق سومالیایی‌های ساکن ایالات متحده، شهروندان آمریکایی هستند و او متقاعد شده است که هرگونه اقدام مهاجرتی، افراد حاضر در این کشور را به صورت قانونی به دام خواهد انداخت و برای آنها مشکل ایجاد می‌کند.

ترامپ ماه گذشته بدون ارائه مدرک یا جزئیاتی اعلام کرد که فورا حمایت‌های موقت اخراج از کشور برای سومالیایی‌های ساکن می‌نه‌سوتا را لغو می‌کند و گفت «باند‌های سومالیایی» در این ایالت ایجاد رعب و وحشت می‌کنند.

مقامات محلی گفتند که دیدگاه ترامپ نادرست است. طبق سوابق دولتی، در مجموع ۷۰۵ سومالیایی با وضعیت حفاظت موقت در آمریکا هستند.

ترامپ از زمان بازگشت به کاخ سفید در ژانویه، به شدت سیاست‌های مهاجرتی را مورد انتقاد قرار داده و نیروی فدرال را به شهر‌های بزرگ آمریکا اعزام کرده و پناهجویان را از مرز مکزیک-آمریکا برگردانده است.

فهرست کشور‌های هدف شامل افغانستان، برمه، چاد، جمهوری کنگو، گینه استوایی، اریتره، هائیتی، ایران، لیبی، سومالی، سودان و یمن است که در ماه ژوئن تحت شدیدترین محدودیت‌های مهاجرتی، از جمله تعلیق کامل ورود به خاک آمریکا با چند استثنا، قرار گرفتند.

دیگر کشور‌های فهرست ۱۹ کشوری که در ماه ژوئن مشمول محدودیت‌های جزئی شدند، عبارتند از بوروندی، کوبا، لائوس، سیرالئون، توگو، ترکمنستان و ونزوئلا.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.