صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

انتقاد تند سخنگوی کمیسیون آموزش از دولت: معلمان رها شده‌اند؛ حسابشان پر از خالی است

  • کد خبر: ۳۷۶۸۶۲
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، افزایش حقوق معلمان و اساتید را مطالبه‌ای جدی دانست و با انتقاد از تعلل‌ها، ادامه داد: چرا دستور نمی‌دهید قرارداد نیرو‌های کارمعین و حق‌التدریس باوجود تأمین اعتبار تأیید شود؟ چرا تعیین‌تکلیف معلمان نهضت، پیش‌دبستانی و طرح امین به نتیجه نمی‌رسد؟

به گزارش شهرآرانیوز، احسان عظیمی‌راد امروز (۱۲ آذر ۱۴۰۴) در صحن علنی مجلس، با انتقاد صریح از عملکرد دولت در حوزه آموزش‌وپرورش، خطاب به رئیس‌جمهور گفت: آقای رئیس‌جمهور! نمی‌دانیم قسم را باور کنیم یا عمل شما را. شما اولویت دولت را آموزش اعلام می‌کنید، اما در عمل هیچ اعتقادی به آن دیده نمی‌شود.

وی با تأکید بر اینکه رکن اصلی آموزش‌وپرورش، معلمان هستند، اظهار کرد: وضعیت معلمان رها شده و دولت فقط بر ساخت مدرسه تمرکز کرده است. معلمی که هنوز یک روز از ماه نگذشته، پیامک حقوقش را دریافت می‌کند و حسابش خالی است، مایه شرم دولت و حاکمیت است.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس، افزایش حقوق معلمان و اساتید را مطالبه‌ای جدی دانست و با انتقاد از تعلل‌ها، ادامه داد: چرا دستور نمی‌دهید قرارداد نیرو‌های کارمعین و حق‌التدریس با وجود تأمین اعتبار تأیید شود؟ چرا تعیین‌تکلیف معلمان نهضت، پیش‌دبستانی و طرح امین به نتیجه نمی‌رسد؟

عظیمی‌راد همچنین از بی‌توجهی دولت به مصوبه تأثیر قطعی معدل پایه یازدهم و افزایش سن داوطلبان دانشگاه فرهنگیان انتقاد کرد و گفت: این بی‌توجهی به نامه ۲۰۰ نماینده قابل قبول نیست و باقیمانده امید‌ها را هم از بین خواهد برد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.