صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

وزیر آموزش و پرورش: آمار مربوط به بازماندگی از تحصیل دقیق نیست

  • کد خبر: ۳۷۸۷۱۷
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸
وزیر آموزش و پرورش آمار مربوط به بازماندگی از تحصیل را غیر دقیق دانست و بر لزوم بررسی و پژوهش رباره علل و عوامل این مهم تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی روز یکشنبه در بیست‌وششمین جشنواره ملی تجلیل از پژوهشگران، فناوران و آثار پژوهشی برگزیده کشور در اردوگاه شهید باهنر، اظهار کرد: ساختار پژوهشی و شورای تحقیقات در مناطق و استان ها باید فعال شود چرا که این اقدام بهترین راه برای تقویت و تربیت ذهن و اندیشه نسل آینده کشور را به همراه دارد.

وی بر اهمیت عمیق پژوهش در فرآیند تعلیم و تربیت تأکید کرد و گفت: نگاه علمی و مبتنی بر پرسشگری، مبنای اصلی پیشرفت‌های علمی و توسعه هر نظام آموزشی است. امام علی(ع) فرمودند که هیچ راهی بهتر از پژوهش نیست و این اصل، شاخص و معیار رشد یا عقب‌ماندگی نظام‌ها است.

وزیر آموزش وپرورش افزود: با وجود موانع و محدودیت‌های موجود، تلاش‌های ارزشمند و دستاوردهای قابل تقدیری در حوزه پژوهش صورت گرفته است و نباید به این اندازه قناعت کنیم.

کاظمی به اهمیت سرمایه‌گذاری در حوزه پژوهش تصریح کرد: تحقیقات در حوزه صنعت، فناوری، آموزش و توسعه، کلید پیشرفت و رشد کشور است. کشورهایی که بیشترین سرمایه‌گذاری‌ها را در این حوزه انجام می‌دهند به مراتب سریع‌تر به ترقی می‌رسند. در قرآن و روایات، تاکید فراوان بر پرسشگری و تفکر وجود دارد؛ زیرا آغاز هر راه‌حل، آغاز یک پرسش است.

وی بر لزوم ترویج روحیه علمی، پرسشگری و تفکر انتقادی در ساختار نظام تعلیم و تربیت تأکید کرد و گفت: اگر می‌خواهیم کشور را در مسیر توسعه قرار دهیم، باید فرهنگ پژوهش و سوال کردن را در آموزش و پرورش نهادینه کنیم و دانش‌آموزان و معلمان را به مطالبه‌گری و تحقیق تشویق کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.