شاید شما هم داستان کدوی قلقلهزن را شنیده باشین. داستانی که ننه پیرزن میخواست از خونه دخترش که اون طرف تپهی جنگلی بود به خونهاش برگرده، اما برای اینکه شیر و گرگ و پلنگ اون رو نخورن مجبور شد توی یک کدوی گرد و قلقلی قایم بشه و هی قل بخوره تا به خونه برسه.
اما این هفته ما میخوایم بگیم کدوتنبل از بس خوب و مفید بوده به فکر نویسنده داستان افتاده که براش داستان بنویسه. امروز میخوایم بگیم با کمی فکر اقتصادی میتونید خودتون کنار بزرگترای خونه یک تخمهکدوی خوشمزه درست کنید.
چطوری؟ خیلی ساده است. روشش رو این دوست شما توی کولهپشتی توضیح میده.
سلام بچهها، من رضوانم کلاس چهارم. امروز میخوام براتون بگم چطوری تخمهکدوی خونگی درست کنین. من از تجربههای مامانم در آشپزی خیلی استفاده کردم. شما هم بهتره با نظارت یک بزرگتر این کار را انجام بدین.
موادلازم
نصف لیوان آب
یک قاشق غذاخوری نمک خوراکی
سه قاشق غذاخوری آبلیمو
اول کدوتنبل را تمیز بشویید و خشک کنید تا همه چیز برای یک آشپزی، بهداشتی و تمیز باشد.
تخمههای کدوتنبل را با کمک یک قاشق درآورید و آنها را خوب بشویید تا ریشههای اضافی از تخمه کنده شود.
تخمهها را سه روز بگذارید تا خشک شود و رطوبتی نداشته باشد. اگر تخمهها را تازه به تازه تفت بدهید، پوستش میسوزد و مغز تخمه خام میماند.
تخمهها را با کمک یک بزرگتر روی اجاق گاز۱۰دقیقه با شعله کم تفت دهید و هی تخمهها را هم بزنید.
وقتی تخمهها یکی یکی شروع به ترقترق صدا درآوردن و دهان گشودن کرد، نمک و آب و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و روی تخمهها بریزید و هی تخمهها را با قاشق هم بزنید تا آبش خشک شود. بفرمایید این هم یک تخمه کدوی خانگی خوشمزه.
با تشکر از عکاس محترم
مامان رضوان