صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کاهش ۲۰ درصدی تولید شیر و گوشت درپی شیوع تب برفکی

  • کد خبر: ۳۸۱۶۵۲
  • ۰۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۵
عضو اتحادیه دامداران کشور با اشاره به شیوع بیماری تب برفکی اعلام کرد که این بیماری موجب کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی تولید شیر و گوشت در واحد‌های دامداری شده و ادامه این روند می‌تواند تولید شیرخام کشور را به‌طور قابل‌توجهی کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی عالی با بیان اینکه شیوع بیماری تب برفکی به دامداری‌ها آسیب جدی وارد کرده است، گفت: به‌دلیل گسترش این بیماری، میزان تولید شیر و گوشت به‌طور میانگین بین ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.

وی با پیش‌بینی روند تولید شیرخام در سال جاری افزود: در صورت تداوم شرایط فعلی، تولید شیرخام کشور تا پایان امسال به حدود ۹ میلیون تن خواهد رسید، در حالی که برآورد اولیه برای سال جاری، تولید ۱۳ میلیون تن بود.

این عضو اتحادیه دامداران همچنین کمبود و افزایش قیمت نهاده‌های دامی را از دیگر عوامل مؤثر بر افت تولید دانست و تصریح کرد: علاوه بر تب برفکی، کمبود و گرانی نهاده‌های اساسی از جمله کنجاله سویا، ذرت، جو، کاه و یونجه در سامانه بازارگاه، تأثیر قابل‌توجهی بر افزایش قیمت تمام‌شده محصولات و کاهش تولید داشته است.

منبع: صداوسیما

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.