صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عضویت یک بانوی کارفرمای ایرانی در سازمان جهانی کار (ILO)

  • کد خبر: ۳۸۲۸۸۱
  • ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۷
رئیس انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی با اشاره به عضویت یک بانوی کارفرمای ایرانی در سازمان جهانی کار (ILO)، گفت: امسال و با مجوز‌های اخذ شده در تلاشیم تا بانوان کارفرمای بیشتری از ایران در همایش سازمان بین‌المللی کار حضور داشته باشند

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرجان هوشیار با اشاره به عضویت یک بانوی کارفرمای ایرانی در سازمان جهانی کار (ILO)، اظهار کرد: امسال و با مجوز‌های اخذ شده در تلاشیم تا بانوان کارفرمای بیشتری از ایران در همایش سازمان بین‌المللی کار حضور داشته باشند تا بتوانیم از آموزش‌ها و امکاناتی که ارائه می‌شود برای کشور استفاده کنیم.

وی یادآور شد: این انجمن نزدیک به ۱۰۰ نفر عضو واقعی و فعال دارد که علاوه بر جامعه بانوان کارآفرین و کارفرمای ایرانی، بانوانی از کانادا، عمان و امارات نیز در آن عضویت دارند.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی در خصوص مسائلی همچون بازچرخانی آب در ساختمان‌ها بیان کرد: این موضوع با توجه به مشکلات کمبود آب در کشور، دغدغه این انجمن نیز هست و تاکنون طی نشست‌هایی با سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور و نظام مهندسی استان‌های تهران و گیلان، همچنین در قالب مسئولیت‌های اجتماعی فعالیت‌های علمی و پژوهشی در این راستا انجام داده‌ایم.

هوشیار ادامه داد: این انجمن سال ۹۸ تاسیس شد و مجوز خود را از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دریافت کرد.

وی با اشاره به برگزاری سومین همایش زنان فعال اقتصادی در نوزدهم دی ماه امسال، خاطرنشان کرد: در همایش امسال «نقش آفرینی زنان کارفرما در اقتصاد منطقه و جهانی» را دنبال می‌کنیم. همچنین هفت نفر از بانوان فعال اقتصادی به تشریح مسیر رشد، موفقیت‌ها و شکست‌های خود خواهند پرداخت.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی گفت: این انجمن تاکنون عقد تفاهمنامه همکاری با مراکز تجاری کشور‌های مختلف از جمله افغانستان، کشور‌های عضو اکو و انجمن بانوان فرانچایز اروپا را داشته و علاوه بر آن در حال رایزنی با برخی دانشگاه‌ها و موسسات علمی اتحادیه اروپا است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.