صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

چرا بازار مسکن نسبت به «ریسک جنگ» واکنش مثبت نشان داد؟

  • کد خبر: ۳۸۹۸۱۸
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۵
«طلا» برای خانه‌اولی‌ها، حکم «سکوی پرواز» به خانه‌اول را پیدا کرده و موجب شده بازار مسکن، درست در اوج ریسک جنگ، برخلاف انتظار و تجربه قبل، این بار جنب‌وجوش خود را حفظ کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نیمه اول امسال، «آستانه تنش نظامی، بروز تنش و سپس آتش‌بس»، موتور معاملات مسکن را از کار انداخت؛ به‌طوری‌که رکود این بازار، ساخت‌وساز را نیز فلج کرد.

آن اتفاق بازار مسکن طبیعی بود؛ چون بازیگران آن دوره، «تقاضای سرمایه‌ای» داشتند که خرید ملک را در شرایط جنگی، انتخابی امن به لحاظ «آینده بازدهی» نمی‌دانستند.

اما طی دهه اول ماه بهمن، براساس روایت واسطه‌های معاملات مسکن، یکی از معدود دوره‌های شلوغی نسبی بازار در تهران رقم خورد.

بررسی‌ها راز این واکنش متفاوت را مشخص می‌کند، بازدهی چشم‌گیر سرمایه‌های طلایی و البته برخی دیگر از دارایی‌ها طی دست‌کم یک‌سال گذشته از یک‌سو و ثبات نسبی قیمت مسکن در همین مدت از سوی دیگر، امکان خرید خانه اول را برای بخشی از متقاضیان فراهم آورده است.

معامله‌گران مسکن را با «طلا» تهاتر می‌کنند.

منبع: دنیای اقتصاد

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.