صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عیدی کارمندان دولت افزایش یافت + جزئیات (۱۹ بهمن ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۹۱۵۰۶
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۱
  • ۹
هیئت دولت افزایش عیدی کارمندان دولت را تصویب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز،  یکصد و پنجاه و یکمین جلسه هیات دولت عصر امروز یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد.

با تاکید رئیس جمهور و تصویب هیئت دولت ، رقم عیدی کارکنان دولت که پیش‌تر ۵.۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده بود، به ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت.

در ابتدای این جلسه رئیس‌جمهور با تبریک روز نیروی هوایی و قدردانی از تلاش‌ها و همت خلبانان و پرسنل پرتلاش این نیرو، تصریح کرد که خدمات ارزنده نیروی هوایی در دوران انقلاب اسلامی، پس از انقلاب و به‌ویژه در دوران جنگ، همواره در حافظه تاریخی ملت ایران ماندگار خواهد بود و این مجاهدت‌ها هرگز فراموش نخواهد شد.

در ادامه، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه، گزارشی از مذاکرات صورت‌گرفته میان ایران و آمریکا در کشور عمان و نیز مسایل و حواشی مرتبط با مراحل پیش از برگزاری، حین برگزاری و پس از نخستین جلسه ارائه کرد.

رئیس‌جمهور ضمن قدردانی از تلاش‌های وزیر امور خارجه و همکاران ایشان، بر ضرورت صیانت از مصالح و منافع ملی در بیان دیدگاه‌ها و اظهارنظرهای عمومی تأکید کرد و گفت: افرادی که به تریبون‌های رسمی دسترسی دارند، باید مراقبت کنند که سخنان آنان در تعارض با مصالح کشور، به‌ویژه در قبال همسایگان، قرار نگیرد.

پزشکیان با اشاره به روابط مطلوب جمهوری اسلامی ایران با کشورهای همسایه، اظهار کرد: شایسته نیست در رسانه‌ها سخنانی در مسیر توهین یا تحقیر همسایگان مطرح شود، در حالی‌که رؤسای جمهور و مقامات این کشورها در هم‌افزایی با کشورمان و با برقراری تماس‌ها و ابراز تمایل برای مشارکت و نقش‌آفرینی در کاهش تنش‌ها، بر جلوگیری از بروز جنگ در منطقه و حل‌وفصل مسایل از مسیر گفت‌وگو و مذاکره تأکید داشته‌اند.

در ادامه همچنین، دبیرخانه هیات دولت گزارشی تفصیلی از اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های اجرایی دستگاه‌های مختلف در طول ۱۵ ماه گذشته ارائه کرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۴
م
۲۰:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۲
ینی اگه بخوان به کارمند مجرد و کارمند با 5 اولاد یکسان بدن باید فاتحه دولت را خواند!!!
محمدی
۰۳:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۲
عیدی باید بر اساس نفرات تحت تکفل به ازای هر نفر ۱۰ میلیون تومان + ۱۰ الی ۱۵ میلیون هم بابت ملزومات خرج سفره عیدی ایرانی باشد تا اعضای خانواده بتوانند هر کدام حداقل سالی یکبار رنگ و روی لباس نو را در تن ببینند گرچه که این مبلغ برای خانواده سران نظام و اعضای محترم هیئت وزیران و نمایندگان و سایر قوا رقم قابل قبولی نیست، ولی در زندگی حقوق بگیران بالاخص بازنشستگان و مستمری بگیران قابل توجه بوده . ..
ناشناس
۱۱:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۱
خدا خیر بده به جناب پزشکیان
کاش حالا که عیدی را زیادتر کردن،این تبعیض بین زن و مرد را هم بردارن
دیگه دوباره نیان عائله مندی و اولاد رو دخالت بدن تو عیدی
یا عائله مندی و اولاد را برای زنان هم تعیین کنند.
هما
۱۵:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
پس عیدی بازنشستگان چی شد چی تومن
جعفرجنی
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
خداخیرشون بده.
علی برات حسین پور
۲۳:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
خب چه ربطی به تیتر خبر یعنی عیدی کارمندان داشت؟؟!!
سید محمد مهدی رکنی
۲۳:۰۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
سلام , وقت بخیر ، درمان خبر هیچ توضیح یا اشاره ای به جزئیات عیدی کارمندان و بازنشستگان نشده است ، ضمناً قبلاً برای همسر و فرزندان هم عیدی در نظر گرفته می‌شد الآن معلوم نیست ۱۰ میلیون تومان با عیدی همسر و اولاد است یا خیر ؟
علیرضا
۲۰:۴۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
سلام الان که شد ۱۰ تومن برا فرزند هم چیزی اضاف میشه روش یا نه؟؟
عارف
۲۰:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
منظورش از کارمند چیه دقیقا، بعدشم کی پنج و نیم بوده، چهارو نیم بود